2777
2789

من هرروزویتامین دی میخورم بعدازناهاریکی خوردم الان هم حواسم نشدیکی دیگه خوردم خیلی ناراحتم نگرانم برای نی نی ضررداره؟ اخه میگن ویتامین دی خیلی ضررداره اگه اطلاعی داریدبگین چیکارکنم ممنون میشم

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای بخداخیلی ترسیدم 

تیکرتولدیکسالگی پسرم 😍❤دوستان عزیزم واسه سلامتی نی نیم لطفا یه صلوات بفرستیدانشالله حاجت روابشید❤🌹خدای مهربانم دامن همه‌ی منتظراروسبزکن الهی امین🙏🙏🙏🙏

نی نی نمیدونم . ولی روزی یکی خطرناک نیست؟ من دکترم بهم گفته هفته یکی بعد دیگه ماهی یکی . پنجاهزارهم هس

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔
ی بار طوری نمیشه نترس ولی دفعه بعد حواست باشه  ترجیحا فرداهم قرص نخور

ممنون عزیزم درست میگی فردانمیخورم 

نی نی نمیدونم . ولی روزی یکی خطرناک نیست؟ من دکترم بهم گفته هفته یکی بعد دیگه ماهی یکی . پنجاهزارهم ...

خانمای باردار روزی ی دونه هزار باید بخورن 

شما دوز بالا مصرف میکنین فرق داره

یکبار که اشکال نداره عزیزم نگران نباش  فردا بجاش نخور

مررسی عزیزم خیالم راحت شدواستون صلوات فرستادم

خانمای باردار روزی ی دونه هزار باید بخورن  شما دوز بالا مصرف میکنین فرق داره

بله من روزی یه دونه هزارمیخورم

ممنون دوستان واستون صلوات فرستادم