2777
2789
عنوان

کادو روز مرد باهزینه کم بخرید

734 بازدید | 16 پست

سلام

دوستان میخواستم یه حرفی بزنم

خیلی ناراحت میشم وقتی یکی تایپیک میزنه یکی میاد بجای جواب دادن به اون سوال ازخوشی های خودش میگه

اگه یه خانمی تاپیک رده متاسفانه گمش کردم.گفت با50تومن چی میتونم بخرم.اولاشوهرش باید ممنون دارهمچین خانمی باشه که میخواد خوشحالش کنه

دوماا استارترعزیز گفتن چی بخرم.نگفتن شماچی میخری

یکی اومده میگه کشیده نمیزنن

یکی میگه من فلان چیزوخریدم

یکی میگه پولت کمه

اسی خودش اینومیدونه که پولش کمه.نیاز نیس به روش بیارید چه بسا ناراحت بشه یاخجالت بکشه

اپه پیشنهاد دراین حد داریدبهش بدید درغیراینصورت نیاز نیس داشته هارو به رخش بکشید

استاترعزیزمن پیجتو گم کردم.اگه اینومیخونی پیشنهادمن اینه

برویه جعبه کفش بیار.یه کاغذکادو مثلاطرح قلب یاهرچیزی که دوست داری بخر...دورتادور جعبه رو با کاغذ چسب کن وبه شکل یه جعبه کادویی دربیار

بعد توشو پوشال بریز ومیتونی هرکدوم ازاین وسایلو بخری

اگه اهل مطالعس یه کتاب خوب

دست بند.کیف پولی.کمربند.اسپری.انگشتر استیل.جاسوییچی.یاجا کلیدی.جوراب.لباس زیر.خودکاریاروان نویس.صندل.قاب موبایل  وکارت هدیه یا....

بعد توی جعبه بذارررر

درکنارشم میتونی یه کیک خوشمزه خونگی درست کنی.بامثلاااگه تو خونه ژله داری ژله طرح دارم درست کنی.خیلیم عالی

یامیتونی اگه بادکنک ایناهم داری بادکنی دورمیز بچینی وخیلیم خوب میشه درکناراینا شامیمم که شوهرت دوست داره خیلی .اونو درست کن

امیدوارم موفق باشی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

کمربند این قیمت نیس دیگ

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جواب ریپلای شما به تاپیکی که از شدت نامتعارفی توسط نی نی یار قفل شد

شما یا مجردی یا سنت کمه گلم

بحث محرمیت به کنار 

حالا چون محرم نیست میشه عاشقش شد

شرایط اشتباه نیاز به درک نداره

اشتباه اشتباهه

اعتراف به هر چیزی هم درست نیست

✨ Fear the one who does not fear God✨
در جواب ریپلای شما به تاپیکی که از شدت نامتعارفی توسط نی نی یار قفل شد شما یا مجردی یا سنت کمه گلم ...

عزیزم‌من‌مجردم‌ولی سنم‌کم‌نیس..بله‌میدونم‌من‌خودم‌روی این‌چیزاحساسم.ولب‌گفتم‌  بهش راهکار بدیم...

عزیزم‌من‌مجردم‌ولی سنم‌کم‌نیس..بله‌میدونم‌من‌خودم‌روی این‌چیزاحساسم.ولب‌گفتم‌  بهش راهکار بدیم. ...

درسته

ولی بخدا آدمای اینجا نه دکترن نه مشاوره

فقطم راهکار اشتباه میدن

پس جا داره منم بگم شما یک درصد خودتو بزار جای همسرش

درسته ولی بخدا آدمای اینجا نه دکترن نه مشاوره فقطم راهکار اشتباه میدن پس جا داره منم بگم شما یک د ...

بله‌عزیزم‌من‌خودم‌مجردم‌ولی‌اگه شوهرم‌از خواهرم‌خوشش بیاد دیوونه‌میشم...من‌سعی‌کن بهش راهکار‌بدم‌که بدونه عاشق نیس فکرمیکنه عاشق.اونم‌علتش رفتارای شوهرشه‌که باید سعی‌کن‌برطرف‌کنه

بله‌عزیزم‌من‌خودم‌مجردم‌ولی‌اگه شوهرم‌از خواهرم‌خوشش بیاد دیوونه‌میشم...من‌سعی‌کن بهش راهکار‌بدم‌که ...

خوبه که خودتو گذاشتی جای همسرش

مشخصه که نیتت خیره گلم

فقط اینو بدون با نادیده گرفتن زشتیه این قبیل رفتارها به ترویجش کمک میکنیم 

پس وظیفمونه که واکنش منفی نشون بدیم تا اگر خدایی نکرده کسی مرتکبش شد نتونه به راحتی بیان کنه و قبح اینکارا نریزه

ممنونم از احساس مسئولیتت🌻🌻

خوبه که خودتو گذاشتی جای همسرش مشخصه که نیتت خیره گلم فقط اینو بدون با نادیده گرفتن زشتیه این قبیل ...

فدات‌شم.من‌برعکسمیگم بخوبی بگیم‌بهتره‌نظرم‌اینه

فدات‌شم.من‌برعکسمیگم بخوبی بگیم‌بهتره‌نظرم‌اینه

چی شده بوده؟ داستان چی بوده؟

اگر خوندیش خواهش میکنم برامامان شدنم یه صلوات بفرست،ان شاءالله با این صلوات به حاجت دل خودتم برسی، اطمینان دارم با اعتماد کردن و توکل بخدا همه چیز واقعا درست میشه...(خدیا شکرت و ممنونم که بهم نی نی دادی پدرمادرهامون و خواهرا و برادر و همسرمون رو هم صحیح و سلامت ۱۲۰سال با عمر طوولانی و باعزت برامون نگه دار الهی آممممممممین)ان شاءالله حاجت های دل شماهم برآورده بشه الهی آمممممین...
عزیزم نمیدونم ب شما گفتم یا ن..من ختم و دعا و چله میخونم ی هزینه ای میگیرم..اگر خواستی تاپیکامو بخون ...

مرسی عزیزم‌اگه خواستم‌ چشم