2777
2789
عنوان

یه ضد آفتاب خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
اره رنگی هم داره من بی رنگشو دارم راضی ام تو ایرانیا جز خوباس و قیمت بالاترم لافارر از این بهتره نزد ...

ممنونم عزیزم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
درموبای ، لانسون ، سی سی کرم mnd اینا رو استفاده کردن و به جرئت میتونم بگم عاااااالین    ...

وای مرسی تعریف درموبای رو شنیده بودم ولی اصلااا بادم نبود 

ممنونم 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار استفاده کردم خیلی خوب بود ولی متاسفانه حساسیت داشتم بهش ابریزش چشم داشتم

ممنون

من ١١ سالي ميشه كه ضدافتاب رنگي مديلن فقط ميزنم اولين بار ٦ هزار بود الان فكر كنم ٤٠ ت هس دكتر بهم ...

ممنونم دوست عزیز