2777
2789
عنوان

لانه گزینی

81 بازدید | 5 پست

سلام من این ماه کلی علایم بارداری داشتم سیکلم معمولا حدودا 30 تا 32 روزست. روز 23 یا 24 بود رفتم آز دادم منفی بود دکتر گفت خیلی زود اومدی هنوز معلوم نمیشه. دیروز که روز29 بودم به نظرم پریود شدم ولی یکم شک کردم چون خون ریزیم نصف همیشست و قهوه ای رنگه. و اولش که اومد انگار چند تا رشته خیلی نازک خونی که نمیشه گفت لخته توش بود که تاحالا همچینی چیزی ندیده بودم. ولی خون ریزیم اونقدر کم نیست ک بخوام بگم لانه گزینیه. چون اکثرا میگن لانه گزینیشون کلا چند قطره بوده. این بار هم مثل همیشه با دل درد شدید و علایم همیشگیم پریود نشدم و همون کمر دردی که تو هفته گذشته داشتم رو فقط همچنان دارم.خیلی گیچ شدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خون دادن باعث میشه خون رقیق بشه که اصلا برای جنین خوب نیست 

من اون ماهی ک بی بی چکم مثبت شد دیگه دکترم گفت نیازی ب ازمایش نیست صبرکن تا بری سنو

شما هم سعی کن اصلا ازمایش خون ندی طب سنتی میگه ضرر داره خونو رقیق میکنه که باعث سقط میشه دور از جون شما

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
شما تجربه لانه گزینی هم داشتین؟؟؟ چجوریه؟؟؟

نه عزیزم خیلیا نمیبینن اصلا 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷