2777
2789
عنوان

دیشب بچم سقط شد😭😭😭

567 بازدید | 20 پست

توتاپیکای قبلی گفتم عقب انداختم و لکه بینی داشتم بجای عادت

خودم شک کردم

بیبی چک منفی شد دیروز ولی

بااینکه بچه کوچیک دارم و اگربود ناخواسته بود و به عبارتی الان بچه نمیخواستم ولی دیشب که کلی درد کظیدم و افتاد بکو فهمیدم نطفه بچم بوده کلیییییی ناراحت شدم و گریه کردم چجوری یسریا بچشونو میندازن????

تواین هفته کار سنگین کردم مهمون داشتم مبل جابجا کردم دخترمم همش بغلمه انگاری کنده شده بوده و لکه بینی و دردم بخاط این بوده میخواد بیوفته

الانم خونریزی شدید دارم و کم خونم هستم دارم داغون میشم

شوهرم خیلی دلداریم میده ولی اروم نمیشم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت نبود . 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

به خودت برس دکتر برو‌که بقایای بارداری نداشته باشی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بی بی منفی شده سقط نشده پریود شدی 😐بعدشم بچه توی چهارهفته اندازه نقطه س

بیبی منفی شده چون خارج رحمی بوده

شاید کیست بوده عزیزم چون میگی بی بی منفی شده منم یه بار مثل شما شدم اول لکه بینی داشتم بعد ببخشید یک چیزی اومد روی پد وخونریزیم زیاد شد فکر کردم بچه بوده اما دکتر گفت کیست بوده دفع شده برای خواهرشورام هم پیش اونده وکیست بوده

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
از کجا میدونی حامله بودی... همین جوری از تصورات خودت... برو دکتر اگه باردار بوده باشی باید چکاپ بشی

زنک زدم دکترم عکس رو بذاش فرستادم گفت احتمالا خارج رحمی بودهـنمیدونم