2777
2789

سلام دوستای گلم

حالتون خوبه؟

میخوایم تا روز تولد حضرت علی در حق هم دعا کنیم که انشالله اقا به برکت 13 رجب شفاعت مون کنه پیش خدا ضامن مون بشه حاجت روا شیم

فقط عزیزهای دلم لطفا حاجت تون رو بنویسید مثلا میخواید نی نی داشته باشید صاحب خونه بشید یا گرفتاری تون رفع  بشه

یادتون هم نره امام باقر(ع) در رابطه با دعا فرموده است: اَسرعُ الدعاءِ نُجحا للاجابة، دعاءُ الاخ لاخیه بظهرِ الغیب یَبدا بالدعاء لاخیه فیقول له ملکٌ موکلٌ به آمین ولک مِثلاه؛ سریع ترین دعا برای اجابت دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دو برابرش

لطفا اگر در حق کسی دعا کردید اونو ریپلای کنید تا دوستانمون هم در حق تون دعا کنند 

انشالله خبر حاجت روایی تون رو بشنوم 

الهی امین

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ [أَدْعُوکَ ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ رجب میشه پس فردا گلم

یعنی فقط یکبار دعا رو بخونیم؟؟

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

نی نی بیاد تو دلم😍

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
۱۳ رجب میشه پس فردا گلم یعنی فقط یکبار دعا رو بخونیم؟؟

دوست گلم لازم نیست حتما این دعا رو بخونی

فقط در حق بقیه و خودت دعا کن

تا خدا به برکت دعات در حق بقیه مهر حاجت روایی بزنه به حاجتت انشالله

سلام استاتر انشاالله مشکلت حل شه و خواستت برسی

دوستان از ته ته ته ته دلتون برام دعا کنین خواهش میکنم دعا کنین تا قبل عید ب خواستم برسم ممنون میشم😔😔

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔

انشالله ظهور آقا امام زمان 

شفای هممممممه ی مریضا 

و حاجت روایی همه دوستان منم بین اونا

انشالله

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

اول فرج اقاامام زمان بعدش کروناریشه کن بشه گرونی ازبین بره مردممون شادبشن نی نی سایتیاوهرکسی هرحاجتی داره براورده بشه خونوادم همیشه سلامت باشن ودراخرهم خدایه بخت خوب قسمت خودم کنه 🙏🌹

نی نی بیاد تو دلم😍

انشالله 

اللهم صل علی محمد و ال محمد

دوست عزیزم انشالله به حق علی حاجت روا شی 

فراموش نشه دعا در حق بقیه دوستان

الهی تو این شبا هرکی دلش گرفتس مشکل داره و نی نی میخواد کار نداره ازدواج خوب میخواد فقیره و خونه میخواد مخصوصا بیمارا شفا بگیرن و تماااااامی مشکلاتتون حل بشه....الهی امین برای همهتون