2777
2789
عنوان

از یه دعا تا حاجت روایی..بیاید از حضرت علی حاجت بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 179 پست
الهی تو این شبا هرکی دلش گرفتس مشکل داره و نی نی میخواد کار نداره ازدواج خوب میخواد فقیره و خونه میخ ...

الهی امین برای حاجت دلتون ممنون از دعاتون

انشالله خدا براتون بهترین هارو بیاره به  حق بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان فهمیدم گلم .من در حق همه دعا میکنم تا حاجت روا شون شما هم در حق من دعا کنید تا به حاجتم برسم

عزیزم براتون صلوات میفرستم برای حاجت روایی تون

شما هم دوستان رو دعا کنید

انشالله خدا مهر حاجت روایی بزنه به حاجت تون 

انشاالله ک حاجت روا بشی دوست عزیز روز عید بیایی بگی خدا عیدیمو داد حاجت رواشده باشی ♥️

ان شاءالله ممنون از محبتت گلم از خدا میخام به تک تک آرزوهات برسی

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی ...

خدا کنه ب حق این ایه ب حق این ایه هممنون حاجت روا بشیم خدا عیدیمون رو بده هممون خوشحال باشیم انشاالله ک هممون حاجت روا میشیم

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
عزیزم براتون صلوات میفرستم برای حاجت روایی تون شما هم دوستان رو دعا کنید انشالله خدا مهر حاجت روای ...

ممنون گلم ان شاءالله به حق عابروی علی اصغر امام حسین همه حاجت روا شوند.الهی آمین

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
خدا کنه ب حق این ایه ب حق این ایه هممنون حاجت روا بشیم خدا عیدیمون رو بده هممون خوشحال باشیم انشاالل ...

عزیزم برات مقاتل میخونم انشالله خدا به حق حضرت علی حاجت  رو بده انشالله