2777
2789
عنوان

از یه دعا تا حاجت روایی..بیاید از حضرت علی حاجت بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 179 پست
برای خونه دارشدنه منو داداشمو خوشبختیشون وسلامتی سربازا و داشم وسلامتی خانواده هامون دعا کنین لدفن ...

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

براتون صلوات میفرستم

برای حاجت روایی شما هم در حق دوستان دعا کنید 

انشالله حاجت رواشی

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی تو این شبا هرکی دلش گرفتس مشکل داره و نی نی میخواد کار نداره ازدواج خوب میخواد فقیره و خونه میخ ...

امین انشاالله شماهم حاجت روا بشین ب حق فاطمه زهرا علیهاالسلام ♥️

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
دوست گلم لازم نیست حتما این دعا رو بخونی فقط در حق بقیه و خودت دعا کن تا خدا به برکت دعات در حق بق ...

آهان فهمیدم گلم .من در حق همه دعا میکنم تا حاجت روا شون شما هم در حق من دعا کنید تا به حاجتم برسم

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
سلام استاتر انشاالله مشکلت حل شه و خواستت برسی دوستان از ته ته ته ته دلتون برام دعا کنین خواهش میکن ...

سلام دوست عزیزم انشالله خدا به نحوی حاجت تو بده که از شادی اشک شوق بریزی 

بحق علی و اولاد علی

لطفا در حق بقیه دوستان هم دعا کنید 

انشالله حاجت روابشی انشالله

اول فرج اقاامام زمان بعدش کروناریشه کن بشه گرونی ازبین بره مردممون شادبشن نی نی سایتیاوهرکسی هرحاجتی ...

انشاالله انشاالله انشاالله انشاالله بحق فاطمه زهرا سلام الله ♥️

انشالله ظهور آقا امام زمان  شفای هممممممه ی مریضا  و حاجت روایی همه دوستان منم بین اونا ...

اللهم صل علی محمد و ال محمد 

براتون صلوات میفرستم انشالله حاجت روا بشید 

لطفا در حق بقیه دوستان هم دعا کنید

انشالله خدا به حق علی و اولاد علی حاجت رواتون کنه

انشالله ظهور آقا امام زمان  شفای هممممممه ی مریضا  و حاجت روایی همه دوستان منم بین اونا ...

انشاالله انشاالله انشاالله ک حاجت روا بشی امام زمانمونم ظهور کنه♥️

دعا کنین مشکلم حل شه و آرامش بگیرم🙏

انشالله عزیزم خدا خودش نظر لطف کنه بهتون 

اللهم صل علی محمد و ال محمد

لطفا در حق بقیه دوستان هم دعا کنید انشالله حاجت روایی تون رو ببینم انشالله

آهان فهمیدم گلم .من در حق همه دعا میکنم تا حاجت روا شون شما هم در حق من دعا کنید تا به حاجتم برسم

انشاالله ک حاجت روا بشی دوست عزیز روز عید بیایی بگی خدا عیدیمو داد حاجت رواشده باشی ♥️