2777
2789
عنوان

چی کارکنم..😰😰😰

538 بازدید | 16 پست

سلام  خانما دوهفته پیش کابیت جبوباتم و تمیز کردم هیچ کرم و خشره ای توش نبود  یه کم از داروهای گیاهی و خاکشیر و اینا رو هم جابهجا کردم تو یه کشو دیگه الان یه موجوداتی کرم‌مانند زنده و مرده تو کشو‌پیدا کردم جالبیش اینه که حتی تو ظرف خاکشیر که بسته هست یا بعضی پلاستیک ها هم‌بود که اصلا کنار هم نبودند  چی کار کنم من ... دوسه روز که از خاکشیرایی که کرم داشت هم خوردم چیزی نبود توشون اما ممکنه تخمهاشون خورده باشم که ندیدم شما از این کرما تو خونتون دیدید😨😨😨😨

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 

حشرات حبوباته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کرماش مثل اونا نیست که پروانه میشن دوتا شاخ ریز دارن و  خط خطی بدنشون😥😥😥

شت

من بودم سکته میکردم 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

چقدر خسیسین؟؟؟😡😡😡😡😡😡😡

به کرم ها چکار دارین؟؟😡😡😡😡

مهمون حبیب خداست😐😐😐

صرفاجهت طنز😑😑😑

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
چقدر خسیسین؟؟؟😡😡😡😡😡😡😡 به کرم ها چکار دارین؟؟😡😡😡😡 مهمون حبیب خداست😐😐😐 صرفاج ...

بله فعلا که بی دعوت اومدن کنگر خوردن لنگر انداختن ما رو بیرون نکنن خیلیه😐😐😐

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن