2777
2789
عنوان

سوپرایزززز کمکککک+عکس

221 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من شهرستان خونه پدر و مادرمم همسرم چهارشنبه میاد...خونه پدر ایشون دو طبقه اس ک ی طبقه سوئیت مانند دست ماست برای مواقعی ک میایمم شهرستان راحت باشیم 

حالا من برای روز مرد پیرهن خریدم وجعبه ۱۰۱ دلیل دوست داشتنت درست کردم همچنین به ایده دوستان نی نی سایتی کیک هم خریدم 

حالا میخوام قبل از اینکه همسرم میاد برم خونه پدرشوهرم تزئین کنم کیک بذارم و ... بعد بیام خونه مادرم و همسزم بیاد دنبالم 

بنظرتون با پدرشوهرم بریم کیک بخریم و بعد ببریم خونشون و بگم منو بیاره خونه مادرم بهتره یا خودم کیکو ببرم خونشون و بهش بگم منو برسسونه اینجا؟ 

دوست دارم متوجه نشه کیک خریدم اخه اینجوری مجبورم ساعت ۱۲ شب ک میخوام سوپرایز کنم همسرمو بگم اونا هم بیان بالا 😩😩😩بگین چکار کنم؟ 

عکس# کیکی هم ک سفارش دادم الان میفرستم 

کیکشو یه نفر خونگی میپزه همین الان بیعانه دادم😑😂

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

https://uupload.ir/files/5aei_screenshot_۲۰۲۱۰۲۲۳-۰۳۰۸۱۱_samsung_internet.jpg

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جعبه ۱۰۱ دلیل .... چیه؟ میشه توضیح بدی؟

صدو یک دلیل دوست داشتنم

توش ۱۰۱ دلیل مینویسی ک چرا دوست دارم

جعبه ۱۰۱ چیه

بالا توضیح دادم

دارم فکر میکنم اگه همچین چیزی برای شوهرم درست کنم حوصله داره بخونه یا نه؟!!

😂😂😂😂😂شاید بخونه 

خوشبخت باشین عزیزم، خوب خودت جواب خودتو دادی دیگه، اگه نمیخای بفهمن سوپرایز کردی و کیک و تزینن اینا نباید با اونا بری برا خرید و نباید کلا بفهمن چیکار داری میکنی دیگه، پاشو برو اونجا یواشکی کاراتو بکن و وانمود کن که از الان اومدی مثلا بمونی اونجا بعد یهو بگو مجبورم برگردم خونمون وسایلام یادم رفته باید برم

اسی جان منم فردا تولد شوهرمه میشه منم راهنمایی کنین؟ بچه کوچیک دارم همش خونم ریخت و پاشه از اول شب تا حالا یه ریز کار کردم، ولی کلیم جارو و دستمالو اینا مونده حالا بگذریم از اینا که کار خونس بحث سوپرایزشه، وسایل گرفتم قراره براش کیک بپزم و تزیین کنم اگه خدا بخاد و باقالی پلو برا شام درست کنم، و اینکه مامانم اینا و مادرشوهرم اینارو یواشکی دعوت کردم بهشونم سپردم تبریک نگن تولدشو که نفهمه بنظرتون دیگه چیکار کنم؟ ایده ای که زیاد لازم به هزینه و از همه مهم تر بیرون رفتن نباشه دارین؟؟
اسی جان منم فردا تولد شوهرمه میشه منم راهنمایی کنین؟ بچه کوچیک دارم همش خونم ریخت و پاشه از اول شب ت ...

کاش دعوتشون نمیکردی 😪اینطوری خودتون دوتا بودین شیطنت میتونستی بکنی 

من برای تولدش با عکسامون براش کلیپ درست کردم و اهنگ خوشگل گذاشتم 

تو تلویزیون گذاشتم 

یه بار کاندوم فانتزی هدیه دادم😑😉😂

جعبه جادویی درست کردم 

یه بارم صندوق عقب ماشینشو تزئین کردم اونطور تولد گرفتم تو‌ماشین اما متاسفانه دعوامون شد😐