2777
2789

جمعه شب همسرم حالش بد شد بردیمش بیمارستان تست کرونا گرفتن و دیروز جواب اومد و فهمیدیم مثبته...

البته از جمعه همسرم تو قرنطینه بود...

پسرم ۱۳ ماهشه..

خیلی سردرگمم...

چند روزه خواب و خوراک ندارم...یه شب رو تخت پسرم خوابم میبره یه شب رو مبل خوابم میبره...

دلم خیلی خیلی برای شوهرم تنگ شده..حتی نمیذاره برم در اتاق ببینمش غذارو میذارم پشت در بر میداره...

کسی تجربه کرونا داره؟ چند روز طول میکشه تا خوب شه؟؟؟

پسرم هر روز میره پشت در اتاق همسرم هی میزنه به در وقتی میبنه درو باز نمیکنه همونجا دراز میکشه...جیگرم آتیش میگیره وقتی اینطوری میبینمش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا بلاتون دور باشه گلم..دمنوش بخورین و مایعات به خودتون برسین رفع میشه استرس نداشته باشین..بعد تاپیک سفر میزنن ملت..نمیدونن چقد عذابه این مرض مخصوصا استرسسش

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
انقدرام سخت نیست اگه همسرتون حالش خیلی بد نیست و خدا روشکر خفیفه سخت نگیرید بزارید بیایید تو جمعتون

نهههههههه شاید سیستم دفاعیه خانومش یا بچش ضعیف باشه بعد خدایی نکرده میدونی چی میشه ؟

خوب کاری کردین گلم. تحمل کن. بذار تو قرنطینه بمونه تا خوب بشه. خدایی نکرده دور از جون توام ازش بگیری کی میخواد مراقب بچه ات باشه؟ اینجوری لااقل تو به بچه و همسرت میرسی. چند روز دیگه انشاالله دوره بیماریش تموم میشه.🙏🙏🙏

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
انقدرام سخت نیست اگه همسرتون حالش خیلی بد نیست و خدا روشکر خفیفه سخت نگیرید بزارید بیایید تو جمعتون

همسرم تب داشت اوايل بدن درد شدید گاهی خوبه گاهی بد میگه خیلی خیلی تحملش سخته

نه بابا عزیزم. این چه حرفیه‌؟ شاید همسرش خفیف رد کنه ولی خدایی نکرده تو بدن استارتر خیلی شدید بروز کنه. معلوم نمبکنه که. نمیشه ریسک کرد.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
همسرم تب داشت اوايل بدن درد شدید گاهی خوبه گاهی بد میگه خیلی خیلی تحملش سخته

به قول یکی از دوستان‌ سیستم ایمنی بدن هر شخص با دیگری فرق میکنه دوره درمان کرونا ۱۴ روزه بعد از ۱۴ روز میشه بسلامتی مثل قبل کنار هم باشین فقط چیزای مقوی و گرم چای زنجبیل و دارچین به همسرتون بدین و خودتونم استفاده کنین ان شالا تن همسر و خودتون و فرزندتون سلامت