خانما چشمتون روز بد نبینه واقعا عذاب آور بود برام تو هفته ۳۱ فشارم رفته بود بالا و جفتم جدا شد و خدا هم به خودم هم بچم رحم کرد ولی بچم متاسفانه تو دستگاه هست و نارس مشکلی که هست شیرم رو با لوله و سرنگ بهش تزریق میکنن و نمیتونه خوب هضم کنه کسی راهکاری ندارن راهنماییم کنه واقعا ناراحتم بچم ۲کیلو بود الان شده یک و ششصد خیلی ناراحتم واقعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی عزیزم ..نگران نباش وزنش تقریبا خوبه ب نسبت ۳۱هفته ک ب دنیا اومده ..باور کن خوب میشه این روزا میگذره و بسلامتی میرید خونتون ..فامیل مام ۳۰هفته زایمان کرد وزن بچش فک کنم ۱۴۰۰بود ..یکماه و نیم تو دستگاه بود الانم مرخص شده بردنش خونه و حالش خوبه ..برا نی نیت ایه الکرسی میخونم بسپار دست خدا
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤