2777
2789

خانما چشمتون روز بد نبینه واقعا عذاب آور بود برام تو هفته ۳۱ فشارم رفته بود بالا و جفتم جدا شد و خدا هم به خودم هم بچم رحم کرد ولی بچم متاسفانه تو دستگاه هست و نارس مشکلی که هست شیرم رو با لوله و سرنگ بهش تزریق میکنن و نمیتونه خوب هضم کنه کسی راهکاری ندارن راهنماییم کنه واقعا ناراحتم بچم ۲کیلو بود الان شده یک و ششصد خیلی ناراحتم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم ..نگران نباش وزنش تقریبا خوبه ب نسبت ۳۱هفته ک ب دنیا اومده ..باور کن خوب میشه این روزا میگذره و بسلامتی میرید خونتون ..فامیل مام ۳۰هفته زایمان کرد وزن بچش فک کنم ۱۴۰۰بود ..یکماه و نیم تو دستگاه بود الانم مرخص شده بردنش خونه و حالش خوبه ..برا نی نیت ایه الکرسی میخونم بسپار دست خدا

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم خواهر من ۳۰ زایمان کرد یچش پهلوانه ماشاالله.. غصه نخور بیمارستان خوبیه؟ دکتر خوب بالاسرش میا ...

خوبه خداروشکر خودم مرتب بالاسرشم البته بخاطر کرونا هم خیلی سختگیری میکنن که زیاد پیشش نمونم ولی دارم تلاشمو میکنم کمرشو یکم مالش میدم شاید خوب باشه برا این که شیر هضم بشه براش

سلام گلم منم بچم 32هفته بدنیا اومد تا یک هفته ک اصلا شیر ندادن بهش بعدشم باسرنگ میدادن

منم همینه تازه شروع کردن شیر بهش میدن که دوباره همه رو با سرنگ میکشن بیرون شما اینجوری نبود بچت؟

منم همینه تازه شروع کردن شیر بهش میدن که دوباره همه رو با سرنگ میکشن بیرون شما اینجوری نبود بچت؟

بچه منم اولاش شیر بهش میدادن ی مقدارشو بالا میاورد

پشتشو یعنی پایین گردنشو با نوک انگشتات ماساژبده تا آروغشو بزنه

تثبیتی مانکن های ۱۴۰۰💪💪💪