2777
2789

دوستان به راهنماییتون نیاز دارم کسی از شما تجربه داشته که آبریزش بینی داشته باشه بعد معلوم بشه کروناس؟ من دو روزه آبریزش چشم و بینی و خارش گلو دارم اصلا هم بیرون نمیرم اما یکی دو روز قبل من شوهرم همین علائمو داشت هنوزم بینیش گرفته

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و پدرم هر دو آبریزش بینی گرفتیم اول 

بعدش سوزش گلو ( شایدم برعکس)

بعدش مثل سرما خوردگی بود 

صداهامون گرفته بود

بویاییمون از دست دادم یه روز فقط

من کرونای خفیف گرفتم فکر کنم ... چون تست ندادم مثل سرما خوردگی بود ولی چون من سردم نشد و  دلیلی نبود واسه سرماخوردگی ، بنظرم کرونا بود

سرفه هم گرفتم 

خلط روز دوم فقط 

سرگیجه فقط یکم

اسهال دو روز 

در کل یه هفته ای تموم شد 

فقط سرفش موند

من خوب شدم حساسیت فصلی و بود نزدیک بهار هست ،،منم قبلش شوهرم آبریزش داشت خوب شد بعدش من آبریزش خارش گلو و سوزش چشم گرفتم الانم حالم خوبه مشکلی ندارم الان سه روز و نصفیه

حساسیت فصلی هست بعدشم به عطسه می رسه سه چهار روزه خوب میشه باز دماغت کیپ میشه دیگه خوب خوب میشی نگرا ...

من حساسیت فصلی ندارم هیچوقت مشکل نداشتم، قبل من شوهرم گرفت و به من و مامانش منتقل کرد

من و پدرم هر دو آبریزش بینی گرفتیم اول  بعدش سوزش گلو ( شایدم برعکس) بعدش مثل سرما خوردگی بود ...

منم الان دوروزه آبریزش و گرفتگی بینی دارم از عصرم آبریزش چشم راست، گلومم میخاره فعلا علامت دیگه ای ندارم

من خوب شدم حساسیت فصلی و بود نزدیک بهار هست ،،منم قبلش شوهرم آبریزش داشت خوب شد بعدش من آبریزش خارش ...

من حساسیت نیست مطمئنم چون گرفتگی بینی هم دارم و از شوهرم گرفتم

چند روز از شروع آبریزش بینی تنگی نفس گرفتین؟ تست دادین مطمئن شدین کروناس؟ 

چونحساسیت فصلی دارم فک کردم اونه 

ولی دیدم ک م کم تنگی نفس دارم بعد دوسه هفته عکس ریه گرفتم فهمیدم کرون هست