دوستان کسی هست تجربه داشته باشه؟ ۳ شب پیش خیلی بد بالا آوردم و ۴ ساعت همش خوابیدم دیشب دو ساعت امشبم از ساعت ۱۰تو جامم ولی فایده نداره صبحم نمیتونم بخوابم یعنی تو طول ۲۴ ساعت تایم خوابم ۲ نهایت ۴ ساعته دارم هلاک میشم اضطراب دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کل بدنم بیشتر رونام و شکمم و کمرم و البته بازوهامم هست😅😅🤭دیگه چیزی نموند. اره شکمم خط افتاده رونا ...
به خاطر جا باز کردنه اندامته منم اینطوری بودم من شکمم افتضاح بود اینقدر میخاروندم زخم میشد الان از بالا تا پایین ترکای بزرکه حتی اونجام همه جاتو روغن زیتون بزن و میری حموم لیف نزن مخصوصا صابون بیشتر پوستتو خشک میکنه اینا رو دکترم گفته بود
من فلفل و تخم مرغم با پیاز میخوردم بدتر میشدم آره احتمال زیاد. مشکل روده که نداری؟
واااای نکنه بخاطر سس گوجه فرنگی تنده ک میخورم😧 اخه یه هفتس ک ایجور شدم قبلا هم خارش داشتم اما ن ب این شدت. ن مشکل روده ندارم ولی تیروئیدمم کم کاره قرص میخورم