2777
2789
عنوان

کمکککککک بیخوابی شدید در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 51 پست
۲ روز پیش بخاطر تهوع و معده دردم رفتم از فردایش بیخواب شدم دیگه به دکتر زنان هم گفتم هیچی نداد

هر چی دکتر نری بهتره دارو میده رو بچه اثر میزاره مدادم کندور بجو خیلی خوبه هم واسه هوش بچت هم معدت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان ۶ ماهه زایمان کردم میتونی قبل خواب دوش بگیری شاید سبک بشی بخوابی من سر بچه اولم اینطوری بود ...

گیج خوابما خمیازه پشت خمیازه چشام سنگین میشه ولی مغزم نمیخوابه

با قرص جلو تهوع گرفتم ولی دیگه مضطربم و خوابم نمیگیره سرم میزارم رو بالش پر افکار منفی میشم

من ک الان فقط فکر و ذکرم زایمانه میترسم و.خارش شکمم داره دیوونم میکنه ولی خداروهزار مرتبه شکر عمین.یکی دو روزه میتونم فندقم.رو بغل بگیرم ب سلامتی انشالله😍

خارش بدن منو کشته شبا کل بدنم خارش میگیره کسی میدونه چرا🥺 ببخشید دوستم ک توی تاپیک تو منم سوال میپ ...

من اوایل داشتم تنها چیزی که آرومم میکرد این بود که تو کیسه فریزر آب سرددد میریختم‌میزاشتم جاهایی که خارش داشتم خیلی آرومم میکرد بعدم یهو برطرف شد