2777
2789
عنوان

کمکککککک بیخوابی شدید در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونت هنوز بیخوابی نکشیدی بدونی چه دردیه بگی خدایا شکرت که خوابم‌میاد

هرچیز به اندازش خوبه

شبا شیرگرم و عسل بخور تا خوابت ببره

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
اگه بی خوابیت بخاطر تهوع و حال بدته نگران نباش همین روزا تموم میشه و راحت میشی 

با قرص جلو تهوع گرفتم ولی دیگه مضطربم و خوابم نمیگیره سرم میزارم رو بالش پر افکار منفی میشم

وای منم اینطوری بودم تا صب هلاک میشدم یا دستشویی یا این پهلو به اون پهلو شدن یادش نبخیر من دو قلو داشتم سنگین هم بودم مخصوصا ماه ها اخر شوهرم همیشه میگفت تو خواب نداری بعضی وقتا نشسته تکیه میدادم به تخت و میخوابیدم 

نمیتونم شیر بخورم دلپیچه میگیرم😔

عزیزم بگردم

چرا نمیری دکتر یه راه حلی بهت بده

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
منم اینجوری بودم رفتم پیش روانپزشک بهم قرص ضعیف داده راحت میخوابم دیگه..البته من افسردگی شدید داشتم ...

لطفا جواب بده دکتر بهت چه قرصی داده به دوستم سرترالین داده بودن

خدا شکر که گذشته براتون

اره الان ۶ ماهه زایمان کردم میتونی قبل خواب دوش بگیری شاید سبک بشی بخوابی من سر بچه اولم اینطوری بودم وقتی حموم میکردم راحت میخوابیدم شب تا صب سر یه پهلو حتی بیدار نمیشدم