2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 54 پست
اره دندوناشو درست کنه از دهانشویه استفاده کنه..اگه سینوزیت یا مشکل معده دارع برطرف کنه

میگف غلط  گلو دارم دهنمم خشکه اکثرا 

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم  پسرخاله همچین مشکلی داشت ولی خیلی شدید ،خیلی بد بود مشکلش،خیلی دکتر رفتن ولی بلاخره در ...

چه خوب واقعا تاثیر داره تو زندگی و مهمه بدبخت یکی میبینه فک میکنه سالی یبار مسواک زده ممنونم از راهنماییتون بهش میگم 

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡
چه خوب واقعا تاثیر داره تو زندگی و مهمه بدبخت یکی میبینه فک میکنه سالی یبار مسواک زده ممنونم از راهن ...

آره واقعا سخته ولی درمان قطعی داره بهش بگو نگران نباشه

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
در هر حال که دندون درست کردن ضرر نداره،چون این مهمترین گزینه ست،من خودمم دندونم پوسیده بود چندساعت چ ...

منم این مشکلو با چند ساعت غذا نخوردن دارم اما خودم که نگاه میکنم دندون هام سالمن

کلا اغلب اوقات مزه ترشی داره دهنم

چیکار کنم یعنی؟🤔🤔

دردم از یار است و درمان نیز هم 
آره واقعا سخته ولی درمان قطعی داره بهش بگو نگران نباشه

😍😍چشم 

من معده درد دارم صبحا خیلی بو میده دهنم،،،شماام متوجه بوی دهنش شدی

من اره ولی دلم نیومد بهش بگم

سنگ لوزه دکتر متوجه اش میشه؟

اگه لوزه هاش حفره دار باشن توی آینه که نگاه کنه یه دونه های سفید یا زرد رنگ روی لوزه هاش میبینه به اون دونه ها میگن سنگ لوزه که باعث بوی بد دهان میشن

تنها راه درمانشم عمل لوزه س

خدا خیلی بزرگتر از دردهای ماست... رفیق
😍😍چشم 

بی بلا😘😘

یکی از اقواممون هگ با طب سنتی درمان شد،مشکل از معده ش بود،رفت دکتر یه داروی گیاهی خمیری شکل بهش داد گفت هفته ای دو بار اندازه یه نخود بخور ولی مسهل بود،بعد از خوردن خوب شد

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
اگه لوزه هاش حفره دار باشن توی آینه که نگاه کنه یه دونه های سفید یا زرد رنگ روی لوزه هاش میبینه به ا ...

من برای خودمو نگا میکنم یچیز سیاه میبینم وا انگار زخمه این چیه 😐😐😐

بی بلا😘😘 یکی از اقواممون هگ با طب سنتی درمان شد،مشکل از معده ش بود،رفت دکتر یه داروی گیاهی خمیری ...

چه خوب فک نمیکردم این همه ادم این مشکل و داشته باشن 😂😂

منم این مشکلو با چند ساعت غذا نخوردن دارم اما خودم که نگاه میکنم دندون هام سالمن کلا اغلب اوقات مزه ...

اگه دندونات سالمن شما احتمال خیلی زیاد مشکل از معدته 

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ