2777
2789
عنوان

ای وی اف

162 بازدید | 3 پست

سلام من آذر ماه ای وی اف کردم ناموفق بود که مرکز ناباروری ابن سینا رفته بودم یک تخمک داشتم و ۳۴ سالمه بعد تحت نظر دکتر هدیه قوامی عادل رفتم و مطبش مراجعه میکردم یکشنبه گذشته پانکچر کردم و یک تخمک داشتم همسرم هم یک اسپرم از جنین شناسی تماس گرفتن و گفتن اصلا جنین تشکیل نشده رفتم مطب و بهم کفت جنین اهدایی باید بگیری منم با چشم گریون و مخالفت خودم و همسرم اومدم خونه الان میخوام برم پیش دکتر عارفی دیگه امیدی ندارم لطفا اگه تجربه ای دارید کمکم کنید 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یدونه تخمک چرا پانکچر میکنن آخه بی انصافا . ابن سینا با خون پریود یه کارایی میکنن مثکه شما ذخیرت کمه . ان شاء الله خدا دامنتو سبز کنه

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍