2777
2789
عنوان

به نظرتون

55 بازدید | 9 پست

رمان ی نوجوون دختر۱۵ ساله عو چاپ میکنن؟به نظر واقعیه اما. وسطاش وارد دنیتی ارواح و پریان میشه و واقعا داستانش قویه!هرکی خونده گقته چاپ ش کن.ولی.میترسم چاپش نکن تازه بدشون هم بیاد😭و با لگد بندازنم بیرون.دو دلم ببرم انتشارات یا نه؟

خدا پای دل ما مظلوماس:)مامان پریا.

بستگی ب قلمت داره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا تو چاپ کتاب سخت‌گیرن به سن نیست یه آشنا گیر بیار برو🤚

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

تاپیکات رو خوندم    آدم جالبی هستی

من همسن تو بودم مثل تو بودم 

الانم آرزوم اینه برم پاریس، سیب زمینی سرخ کرده فروشی بزنم چون خیلی رستورانا گرون میدن :/ میخام سیب زمینی سرخ کرده زیاد و به صرفه بفروشم    و اینکه انیمیشن یاد بگیرم و انیمیشن تخیلی خودم رو بسازم ...

الانم کنکورمو بدم میرم دنبال علایقم :)))) میخام بهترین انیمیشن ساز دنیا بشم :)))) 

خیر یا نیکو کار هم بشم و اونقدر پول داشته باشم ک بتونن رو کمکم حساب کنن

منم هم سن تو بودم عاشق کتاب بودم :)))) موفق باشی قشنگه :)

تعریف از خود نباشه،عالیه😅

خو منتظر چی دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh