2777
2789
عنوان

ارتودنسی خوبه؟ راهنمایی لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 19 پست
شیش تومن دوتا فک گفتن خوبه نه؟

واقعا؟؟

من دوسال پیش ۸میلیون و ۴۰۰

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
واقعا؟؟ من دوسال پیش ۸میلیون و ۴۰۰ تاپیک ارتودنسی منو بخون

آره عزیزم البته من قم هستم شاید شما تهرانی اینجا نسبت به تهران قیمت ها پایین تره و اینکه یکی از کیلینک های خوب قم رفتما اونم که قسطی میگیرن دیگه گفت یک ونیم جلسه اول باقیش تو دوازده ماه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره عزیزم البته من قم هستم شاید شما تهرانی اینجا نسبت به تهران قیمت ها پایین تره و اینکه یکی از کیلی ...

خیلی خوب گفته ،من خوزستانم،۳تومن پیش دادم ماهی ۴۰۰

مهرماه که رفتم سیمها رو درآوردم شنیدم به یکی می‌گفت ارتودنسی۱۳تومن

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
خیلی خوب گفته ،من خوزستانم،۳تومن پیش دادم ماهی ۴۰۰ مهرماه که رفتم سیمها رو درآوردم شنیدم به یکی می‌ ...

اتفاقا آبجیمم اهواز قرار برای لیزر صورت بیاد قم میگه اهواز سه برابر هست

اتفاقا آبجیمم اهواز قرار برای لیزر صورت بیاد قم میگه اهواز سه برابر هست

آره اهواز پیش دکتر فیض بخش ارتودنسی کردم