2777
2789
عنوان

ارتودنسی خوبه؟ راهنمایی لازم دارم

288 بازدید | 19 پست

من میخوام ارتودنسی کنم فقط یه دندون از فک بالا عقب تره فک پایینم همون دندون جلوتره😂😢 کلا ارتودنسی خوبه اینکه میگن ریشه دندون لق میشه راسته؟ هرچی میدونید بهم‌ میگید بعد من بچه کوچیک دارم میخوام ببینم چقدر زمان میبره کارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانش بستگی به حرکت دندونات داره ولی بیشتر از یکساله.خیلی خوبه آخرش با سیم نازک از پشت دندونات فیکسش ...

یک سال که خیلی خوبه ولی منظورم از زمان تایمی که تو دندونپزشکی هستی تا برات انجام بدن بود عزیزم

من ارتودنسی کردم ،صبر زیاد میخواد،

وسطش کم آوردم از بس همه گفتن کی این سیمها رو درمیاری،

آخرشم با رضایت خودم درآوردم،الان فکر میکنم داره برمیگرده چون درمانی کامل نبود،

بعد ما فقط ظاهر رو میبینیم میگیم فقط یه دندون کجه یا جلویه،میری دکتر عیوب دیگه هم دکتر نشونت میده🤭🤭🤭

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
خوبه ارتودنسی تایم تو مطب بودنتم دفعه اول نیم ساعت چهل دقیقه هر ماه که میری حدود یک ربع بیست دقیقه&n ...

عه چه خوب من فکر میکردم سه چهارساعتی میشه که نمیرفتم خداخیرت بده

یک سال که خیلی خوبه ولی منظورم از زمان تایمی که تو دندونپزشکی هستی تا برات انجام بدن بود عزیزم

با منشی صحبت کن تا ربع یا نیم ساعت قبل از نوبت خبرت کنه چون معمولا انتظارش خیلی زیاده

من ارتودنسی کردم ،صبر زیاد میخواد، وسطش کم آوردم از بس همه گفتن کی این سیمها رو درمیاری، آخرشم با ...

وای چه بد امیدورام برنگرده،نه آخه نشون دادم دیروز همین دوتا مشکل داره میگم بخاطر دوتا دندون کل دندونامو حرکت میدن؟

من توی مطب سریع کارم انجام میشد،اصلا معطلی نداشت،میرفتم داخل سیم رو سفت میکرد میومدم بیرون ،شوهرم با تعجب می‌گفت تموم شد؟ چه زود

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

نه لق نمیکنه ولی اگه لثه یا ریشه دندونات ضعیف باشه اصلا انجام نمیدن برات یعنی نمیشه که انجام بدن

در کنار مهارت پزشک و دستیارش مراقبت خودت خیلی تاثیر گزاره اینکه اگه لازم بود پلاک یا کش متحرک استفاده کنی مرتب انجام بدی،مسواک عادی و بین دندانی بزنی و چیزای سفت نخوری

اگه دندونات نامرتبه لازمه 

معمولا حدود۱۸ تا۲۰ ماه طول میکشه حالا شرایط هر فردی فرق میکنی ممکنه زودتر یا دیرتر درمان تکمیل بشه

و اینکه معمولا ماهی یکبار باید بری چک بشه وضعیت دندونات

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
وای چه بد امیدورام برنگرده،نه آخه نشون دادم دیروز همین دوتا مشکل داره میگم بخاطر دوتا دندون کل دندون ...

اگر بگه ارتودنسی آره دیگه همه رو حرکت میدن تا اون دوتا جا بشن