2777
2789

زنجیری طلا را عمودی بروی نبض مچ دست خود بدون حرکت نگه دارید. بعد از 5 ثانیه زنجیر طلا بطور عجیبی شروع به حرکت می کند بدون اینکه دخالتی بکنید به حرکت زنجیر طلا نگاه کنید. اگر این حلقه روی نبض مچ دستتان دایره دایره می چرخد فرزند شما دختر است . اگر زنجیر طلا بصورت خط یعنی جلو و عقب برود فرزند شما پسر است.

فقط بچه ها چند تا نکته👌

۱- فرق نداره که متاهلید یا مجرد یا باردار ؛ فقط باید این کار روی خانم ها انجام بشه . 

۲- وقتی اولین بار حرکت میکنه بچه اول رو نشون میده ، بعد ۱ ثانیه می ایسته و دوباره حرکت گیکنه این دفعه بچه دوم ، و همینطور بعد از هر بار حرکت ۱ ثانیه می ایسته بعد بچه بعدی رو نشون میده .

۳- زنجیر را از اول تا اخر به هیچ وجه حرکت ندید و فقط نگه دارید و زنجیر خودش حرکت میکنه.

۴- اگر میخواید فقط تا بچه چهارم رو مثلا بدونید چیه همینطوری که نگه داشتید و حرکت نمیدید بزارید تا چهار بار حرکت کنه فقط و هر کدوم از حرکتا مال بچه همون دفعه هست.

۵- اونایی که بچه دارن هم میتونن و فقط تکراریه چون میدونن بچشون به ترتیب چه جنسیتی هستن اما برا سرگرمی میتونن انجام بدم😅

ما همه انجام دادیم درست درومد

عاشق خوابم 🦥💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دختر پسر دختر🥺😍🤣

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
پسر دختر پسر دختر🥺😍🤣

من حتما4تا بچمو میخوام😍🤣

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
میگن از بوعلی سینا هست. دیگه نمیدونم راسته یا نه که از اونه . ولی روشش برا همه ما درست درومد

وقتی اول گرد میشه یعنی حامله حرکت بعدی واسه جنسیت دوست عزیزم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

پسر دختر پسر دختر🥺😍🤣

دو تاس خواهر اونی که اول گرد میچرخه یعنی شکم یعنی حامله

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دو تاس خواهر اونی که اول گرد میچرخه یعنی شکم یعنی حامله

خب من که نی نی ندارم🥺

عه 😍 چه زود انجام دادی😂

اره سریع گردنبندمو باز کردم نشستم انجام دادم🤣