2777
2789
عنوان

عصب کشی و پر کردن دندان

141 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ممنون میشم اگه میتونین راهنماییم کنید

من یه دندونم سوراخ شده بود از اسفند پارسال بخاطر کرونا میترسیدم برم دندونپزشکی متاسفانه دیشب دندونم کامل افتاد 

میخواستم بدونم اگه الان با چه روشی اون دندونو برام درست میکنن و جایگزین میشه

عصب کشیو پرو روکش یا نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. شما چیکار کردی با دندونت؟

سلام عزیزم رفتم گفت کاریش نمیشه کرد برام ریشه رو کشید گف برو ۱۵ روز دیگه بیا که برات کاشت انجام بدم بعد چون دکتر اشناس من خیچی نپرسیدم فقط گفتم من متحرک نمیخواما گفت باشه محرک نیست ثابته 

۱۵ روز بعدش میشد دم عید گفتم بمونه بعد عید میام که الانم مشکوکم به بارداری فعلا وایسادم پریود شم اگه باردار نبودم برم

سلام عزیزم رفتم گفت کاریش نمیشه کرد برام ریشه رو کشید گف برو ۱۵ روز دیگه بیا که برات کاشت انجام بدم ...

اکی. میخواستم راه حل بدم برای عصب کشی که حالا دگ عصب کشی کردی. خودمم یه دندون عصب کشی کردم قبل عید. بعد فهمیدم میشده عصب کشی نکرد. موفق باشی

اکی. میخواستم راه حل بدم برای عصب کشی که حالا دگ عصب کشی کردی. خودمم یه دندون عصب کشی کردم قبل عید. ...

چطوری میشه نکرد؟ مال من افتاد کاملا دندونم مجبور شدم بکشم ولی خب خوبه که بدونم چطور میشه