2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره انگار مای بیبی پاته 

😂😂😂😂😂

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
وای من کلاس پنجم بودم اندازه مورچه بودم باورت میشه قدم 120 بود کلاس پنجم 

ای جونم اونطوری بهتره من انقد زود رشد کردم که از همه دوستام بزرگتر به نظر میرسیدم عقلمم کامل شده بود خوب نیست 

اره من زود به بلوغ رسیدم کلاس پنجم هیکلم درشت و کامل شده بود همش خواستگار برام میومد

خوش به حالت😥من 15 سالمه نزدیک 16 ولی قدم یکم کوتاهه دعا کن رشد کنه

من خاله هام و عمه هام همه فامیلم قدشون خوبه بزرگشام هس داداشام قدشون 180 ب بالا وقتی مامان منو باردار بود 6 ماهه دنیا اومدم و خطر سقط داشتم ولی نشدم و جفتم بجا اینکه عقب باشه جلو بوده و نزاشته من رشد کافی داشته باشم وقتی دنیا اومدم خیلی وزنم کم بوده میگن نوزادانی که کم وزن میان دنیا قدشون زیاد رشد نمیکنه با اینکه مامانم مث چشمش ازم مراقبت می‌کرد تا 6 سالگیم هر روز شیر گاو میخوردم

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
ای جونم اونطوری بهتره من انقد زود رشد کردم که از همه دوستام بزرگتر به نظر میرسیدم عقلمم کامل شده بود ...

دوستم بهم میگفتم پشه جن زده  شبیه جن بودم یهو ظاهر می‌شودم 

😂😂😂ولی من همچنان امید دارم ک یه روزی از یه جا یه عمه برام پیدا میشه ک بچه نداره و دمه مرگه و خیلی ...

😂😂😂😂😂😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
خوش به حالت😥من 15 سالمه نزدیک 16 ولی قدم یکم کوتاهه دعا کن رشد کنه من خاله هام و عمه هام همه فامیل ...

مننم 16 سالمه منم قدم بچه بودم کلاس پنجم 120 بود الان هم کوتاهه عمه هام قد بلندن خدایا متن قدم بلند بشه برای تو هم دعا میکنم 

مننم 16 سالمه منم قدم بچه بودم کلاس پنجم 120 بود الان هم کوتاهه عمه هام قد بلندن خدایا متن قدم بلند ...

ان شاء الله قدت بلند شه گلم😘باور کن من تغذیم بد نیس حتا یه مدت قرص زینک پلاس ب کمپلکس و کلسیم مصرف میکردم فایده نداش ولی الان خدا رو شکر چن سانتی بلند تر شده... 

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
خوش به حالت😥من 15 سالمه نزدیک 16 ولی قدم یکم کوتاهه دعا کن رشد کنه من خاله هام و عمه هام همه فامیل ...

پسرعموی منم تو بچگی ریزه بوده الان عینه قول رشد کرده و درشت شده فک کنم زن عموم امپول رشد و هورمون بهش میزده اینطوری شنیدم ایشالا شمام رشد میکنی تا ۲۰ سالگی وقت داری