2777
2789
عنوان

دیرشروع کرده ها برای کنکورسراسری

5377 بازدید | 60 پست

باورکنید زمان دارید و میتونید کوه رو جابجاکنید تو این زمان چ برسه ب قبولی در کنکور با رتبه زیر۲هزار

خیلیا منو باورنکردن براشون اثبات کردم ولی متاسفانه نمیتونستم خودمو به کل نینی سایتیا اثبات کنم

اسم سجاد نظری رو تو نت سرچ کنید تا باورتون بشه این کار غیرممکن یا نشدنی نبوده

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
تو میتونی😂

کجاش خنده داشت؟🙄

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو میتونی😂

😐

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
چی میخونید الان

فیزیوتراپی

فیزیوتراپی

چه زمانی شروع کردین 

من کنکوری نیستم اما خیلی میبینم بچه ها تاپیک میزنن که از الان شروع کنم دیره یا نه کاش این تاپیکو ببین ولی خب این شروع کردن باید یه جایی انجام بشه نه اینکه دو ماه دیگم همینو بپرسن

سجاد نظری که رشتش ریاضی بوده

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰

برعکس بقیه من حرفتو باور دارم حتی اگه دروغم باشه دوست دارم باورش کنم چون این حرف حتی اگه روی یک نفرم تاثیر بزاره میتونه کل زندگیشو تغییر بده

خداجونممم کمکم کن از پسش بر بیامم همینطور ک همیشه بهم قدرت اینو دادی ک از پس 😇😏پ.ن:کاربر جدید نیستم😅لایکتون میکنم یعنی براتون صلوات فرستادم🥰
چه زمانی شروع کردین  من کنکوری نیستم اما خیلی میبینم بچه ها تاپیک میزنن که از الان شروع کنم دی ...

تایپیک قبلیم هست حدود یک ماه پیش زدم ولی خب ۸۰٪باورنکردن🙂

سجاد نظری که رشتش ریاضی بوده

چ فرقی میکنه مهم اینه تو سع ماه ۳۴۴شد ریاضی درروسش سخت ترههه نسبت ب تجربی ولی قبولیش بهترع