2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟نامزدم یا بابام؟

346 بازدید | 33 پست

سلام گوشیم  خراب شده

حالا میخوام گوشی جدید بخرم 

بنظرتون به نامزدم بگم بخره یا بگم بابام بخره ؟

اینم بگم بچه ها من متنفرم به نامزدم رو بندازم البته برا چیزی ک بخواهم بخرم بهش میگم پول بریز حسابم اما نمیدونم الان چرا اینطورم یجورایی انگار  دوست ندارم گوشی ک نامزدم بخره تو دستم باش هوووف....

بعد بچه ها شماخودتون به همسرتون میگید پول بریزه حسابتون یا همسرتون خودشون میریزه اگر خودشون میریزن چیکار کردین ک اینطورشد

نامزدی=عقد 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تا قبل عقد باید پدر بگیره نمی‌دونم .ولی شما یجورایی ب نامزدت بگو گوشیم نیاز ب تعمیردارع،ببین چی میگه

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜

نصف بابات بده خب نصف اون

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

وا چرا رو می گیری . باحاله که. برای زنش خرج می کنه خودش هم کلی از اینکه مرد شده لذت میبره. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بهش بگو بیاد باهم برید بخرید بگو بابام نمی تونه بیاد

اونجا که اومد خودش حساب می کنه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

همسرم خودش میریخت. هیچی نگفتم ولی به حسابم میریخت. گوشیمم شکست خودش خرید واسم

داداشمم از وقتی عقد کرده تمام هزینه های خانومش حتی شهریه دانشگاه و پول دکتر و ... خودش میده

لبریزم از سکوت بسیار