2777
2789
عنوان

انتقال جنین به روش ivf

1685 بازدید | 47 پست

من روز ۹ انتقالمه، چند روزه سر درد دارم در حدی که شبا شروع میشه و نمیتونم بخوابم. هفته اولش دردای پریودی زیادی داشتم ولی از روز ۷ انتقال دردای پریودم کم شده.ولی کمرم از روز اول گرفته آیا این علائم طبیعیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم روز یازدهم انتقال جنین هستم علامتی ندارم خب سینه هام درد خفیف داره که می‌دونم بخاطر دوفاستونه ، ولی دیگه هیچ علامتی ندارم البته من روز دوم و سوم انتقالم لکه بینی داشتم یک روز نصفی کامل لکه بینی داشتم و چون ده روز تا پریودیم مونده بود فکر نکردم که لکه بینی پریود باشه، در هر حال ادامه پیدا نکرد و تا امروز که یازدهم هست دیگه لکه ندیدم و منتظرم پس فردا برم تست بدم دعا کن برام 

عزیزم منم روز یازدهم انتقال جنین هستم علامتی ندارم خب سینه هام درد خفیف داره که می‌دونم بخاطر دوفاست ...

ایشالا که مثبت باشه. من امشب بی بی چک خریدم. میخوام صبح بذارم. دل تو دلم نیست

اگه منفی هم شد دلیل بر هیچی نیست گلم اصلا اعتباری بهش نیست 

من سر دردام خیلی اذیتم‌میکنه. شبا شروع میشه. پیشونیم یخ میکنه و بعدش تبدیل میشه به سرگیجه و یه کوچولو حالت تهوع. نمیدونم چیکار کنم. مسکن هم نمیشه خورد.شما این علائم رو ندارید؟

عزیزم منم روز یازدهم انتقال جنین هستم علامتی ندارم خب سینه هام درد خفیف داره که می‌دونم بخاطر دوفاست ...

راستی شما گفتی دوفاستون، به من دوفاستون نداده. فقط آمپول سالکسان با آمپول و شیاف پروژسترون

راستی شما گفتی دوفاستون، به من دوفاستون نداده. فقط آمپول سالکسان با آمپول و شیاف پروژسترون

عزیزم دوفاستون همون پروژسترون خوراکی هست من چون نتونستم پروژسترون تزریقی وریدی رو بپذیرم با خوراکیش و شیاف برام جبران کردن

منم تو سیکل انتقال هستم ولی اندومترم نمیاد بالا و مشکل انتی تی پی او دارم

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله