2777
2789

اگ کسی هست ک اخیرا بینیشو اهوازعمل کرده لطفابگیدپیش کدوم دکتر؟و هزینش چقدشد

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر خانیان تعریفش رو شنیدم من میجد سلیمانم اهواز نیستم عموهام اهوازن ولی

نمونه کاراشو دیدم زیادخوشم نیومد

زیادی بینی رو کوتاه میکنه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

یعنی ازسه چهارماه پیش تا الان

مهر ماه

من و خاهرم پیش قاسم زاده جراحی کردیم من با مشاوره قلب ۹/۷۰۰ خاهرم ۱۰۰ کمتر

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
مهر ماه من و خاهرم پیش قاسم زاده جراحی کردیم من با مشاوره قلب ۹/۷۰۰ خاهرم ۱۰۰ کمتر

بینیت گوشتی بود یا استخونی؟ ازعمل راضی هستی؟

بینیت گوشتی بود یا استخونی؟ ازعمل راضی هستی؟

استخونی

خاهرم بیشتر از من رضایت داره واسه من زیاد کوچیک نکرد این ناراحتم میکنه

حرف زیاده راجبه بینی خیلی میشه تایپ کنم

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
استخونی خاهرم بیشتر از من رضایت داره واسه من زیاد کوچیک نکرد این ناراحتم میکنه حرف زیاده راجبه بین ...

میشه لطفا عکس بینیتونو بذارید

میشه لطفا عکس بینیتونو بذارید

بلد نیستم اپلود کنم برو تو پیجش عکس زیاد داره درست و حسابی تصمیم بگیر

بلد نیستم اپلود کنم برو تو پیجش عکس زیاد داره درست و حسابی تصمیم بگیر

من نمونه کارای دکترمحمدعلی حسینی رو دیدم خیلی خوشم اومد قشنگ وطبیعی عمل میکنه اینجام ک سرچ کردم دیدم هرکی پیشش عمل کرد راضی بود

اماقاسم زاده بعضیاناراضی بودن

احتمال زیادپیش همون حسینی عمل کنم