2777
2789

دوستان هفته ۱۶ هستم ،امروز جنین ضربان نداشت و فردا نیرم دکتر خودم برای ختم بارداری 

میخواستم بدونم تا فردا پس فردا چه گیاهایی دم کنم یا بجوشونم ،کلا چیکار کنم سقطم راحت تر بشه ؟ چون دیگه کورتاژ نمیکنن با امپول و شیاف و قرص باید سقط کنم که خیلی سخت میشه 

ممنونم

بادکش زیر شکم کنی خیلی راحت کلا سقط میکنی

خاله من کرد بدون درد و ...خیلی راحت بچه اومد

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکش سرد؟

نه گرم 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
حتما انجام میدم ،ممنونم

قبلش روغن بمالید بهترمیشه 

عزیزم تو این هفته ها با گیاهی سقط نمیشه باید قرص بخوری هفته های اول با گیاه و اینا سقط میشه اونم درصدش کمه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عزیزم تو این هفته ها با گیاهی سقط نمیشه باید قرص بخوری هفته های اول با گیاه و اینا سقط میشه اونم درص ...

گفتم شاید روندشو راحت تر کنه حداقل اماده بشم 

باشه روغن سیاهدونه گرم میکنم میمالم

ایشالله سقط راحت داشته باشی و زود بعدش باردار بشی😍😘

گفتم شاید روندشو راحت تر کنه حداقل اماده بشم 

فکر نکنم و اینکه نترس منم چهارده هفتگیشو سقط کردم اونم زنده زنده با قرص درد نداشتم بحز درد روحی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
ایشالله سقط راحت داشته باشی و زود بعدش باردار بشی😍😘

اگه قرار بارداریم همینطوری باشه امیدوارم دیگه هیچ وقت باردار نشم ،خسته شدم ،دیگه بدم میاد از بچه