2777
2789
عنوان

میگرن و راه درمان آن

532 بازدید | 51 پست

دوستان من همسرم دوسال پیش به علت سردردهای زیاد همراه با حالت تهوع و دلدردهای وحشتناک که نمیدونستیم علتش چیه رفتیم دکتر داخلی اونجا فهمیدیم که میگرن داره و براش چندتا قرص داد که از اونا فقط سوماتریپتان روش اثر داشت و ادامه داد.اما اگر قرصش دیر بشه بازم شروع میشه و همون علائم رو داره.رفتیم پیش دکتر طب سنتی که گفت مزاج سردو خشک هست و چندتا داروی گیاهی و خوراکهای گرم و... توصیه کردوانجام دادیم از انجیر و گردو و.... مدتی مصرف کرد و بازم چون توی محل کارش سردردش شروع میشد بازم قرص سوماتریپتان مصرف میکرد درحد نصف.تا اینکه خوراکیا و داروهای طب سنتی رو گذاشت کنار گفت فایده نداره.الانم همون سوماتریپتان میخوره.

خوندم که میگرن کات هم هست ولی تا سه ماه باید مصرف بشه و قیمتشم بالاست و بعضیا گفته بودن نتیجه نگرفتن ازش و...

کسی هست از روش درمانی خاصی استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ ما یزد هستیم اگر کسی سراغ داره دکتر حاذقی رو ممنون میشم کمکمون کنه.

ببخشید طولانی شد.

تیکه پاره تو روزای تقویم، عقده ها چال تو روزای قبلیم…رفتم تخته گاز حتی اگه جهنمم بوده ایستگاه بعدیم الانم دیگه کلا فقط به یه نفر جواب پس میدم اونم اونیه که فهمید منو فهمید من فقط با خدا دست میدم چون هرچی دارم و خودم ساختم، رویاهامو خودم بافتم اگه بردم خودم بردم، اگه باختم خودم باختم

من هیچ قرصی نخوردم برا میگرنم تا الان 

فقط اتاق تاریک 

دستمال ببندم چشمام بخوابم 

برا من از سمت راست چشم رو درگیر میکنه همیشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم اسیرمیگرنم اگردرمانش گفتن لایکم کن

باشه عزیزم😩

تیکه پاره تو روزای تقویم، عقده ها چال تو روزای قبلیم…رفتم تخته گاز حتی اگه جهنمم بوده ایستگاه بعدیم الانم دیگه کلا فقط به یه نفر جواب پس میدم اونم اونیه که فهمید منو فهمید من فقط با خدا دست میدم چون هرچی دارم و خودم ساختم، رویاهامو خودم بافتم اگه بردم خودم بردم، اگه باختم خودم باختم

ببین میگرن خیلی به اعصاب هم ربط داره اگه استرس داشته باشه سردرد میشه 

بنظرم تحت نظر به روانشناس رواندرمانی هم انجام بده

من خواهرم میگرن داشت و بخاطر یه مساله دیگه ای ( افسردگی) تحت روان درمانی بود اما میگه از وقتی درمان گرفتم سردرد هام از بین رفته 

گلم فقط دارویی نیس شرایط محیط هم تاثیر داره نور زیاد سر و صدای زیاد تنش و ناراحتی هم تشدیدش میکنه ولی شربت شیره انگوریا کلا مصرف شیره انگور خیلی اثر داره برای ما مصرف میکنیم درد رو نصف میکنه 

آرامشی دارم که طوفان‌ را بغل کردم
من هیچ قرصی نخوردم برا میگرنم تا الان  فقط اتاق تاریک  دستمال ببندم چشمام بخوابم  ...

نمیتونه هرروز اینکارو کنه چون اگر یه روز سرکار نره اوضاع مالی میریزه به هم .الانم نتونسته بره سرکار قرص خورده و همینکارو که گفتی کرده و خوابیده. کاش یه درمان قطعی پیدا میشد😩

من هیچ قرصی نخوردم برا میگرنم تا الان  فقط اتاق تاریک  دستمال ببندم چشمام بخوابم  ...

برامن از سمت چپ چشم‌چپمو کور میکنه🤕

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
ببین میگرن خیلی به اعصاب هم ربط داره اگه استرس داشته باشه سردرد میشه  بنظرم تحت نظر به روانشنا ...

خودش میگه استرس ندارم ولی شاید میریزه توی خودش نمیدونم.بهتره یه دکتر روانشناسی پیدا کنم بره اره فکر خوبیه ممنون عزیزم😘

خودش میگه استرس ندارم ولی شاید میریزه توی خودش نمیدونم.بهتره یه دکتر روانشناسی پیدا کنم بره اره فکر ...

اره دقیقا میریزن تو خودشون که میشه سر درد ، به ظاهر اکثر فک میکنه ادم که استرس نداره 

من روانشناس خوب سراغ دارم که خواهرم میرفت پیشش نیتونم برات بفرستم شماره ش رو 

تارم میشه جرقه ایناهام میبینی

تار نمبشه ولی جرقه اره اینقد درد میکنه ک‌گوش و رگای گردنم درد میگیره سرمو پایین‌میکنم‌انگار مغزم‌میاد تودهنم تهوع شدید 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا