2777
2789

کیک اسفنجی درسته کن پف میکنه قشنگ

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آشپزخانه کوچک من تو تلگرام یوتوپ هس خیلی دستوراتش عالیه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بستگی به جمعیتت داره. واسه چند نفر میخوای درست کنی؟

من واسه پنج نفر درست کردم

۵ الی ۶ تا تخم مرغ 

۱ پیمانه ارد

۱پیمانه شکر

۱قاشق چای خوری بکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری وانیل

۳ قاشق شیر داغ یا اب جوش یا گلاب

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

هر وقت میپزم با پودر کیکم خوب نمیشه😂

پس یا پودر  مشکل داشته یا دستور پختت درست عملی نکردی

این فوق العاده ست👇👇

کیک اسفنجی 4تخم مرغی(درست کردم عالی بود )
4 عدد تخم مرغ
100گرم شکر
100 گرم آرد
وانیل کمی ،بکینگ پودر یک ق چ
شربت بار یا عسل یک ق غ
درجه فر 170 -180 به 40 تا 30 دقیقه در توستر یا فر
زرده و سفیده ها رو جدا کنید سفیده به مدت یک ساعت داخل یخچال بمونه بعد با شکر کاملا هم بزنید تا حدی که پف کنه و سفت بشه ، بعد زرده و عسل و وانیلو جدا هم بزنید کاملا و به سفیده و شکر اضافه کنید در نهایت آرد و بکین پودر را مخلوط و الک کنید داخل مواد و به ارومی با لیسک مخلوط کنید و در قالب شماره 17 بریزید

این فوق العاده ست👇👇 کیک اسفنجی 4تخم مرغی(درست کردم عالی بود ) 4 عدد تخم مرغ 100گرم شکر 100 گرم ...

مرسی گلم خودت درست کردی خوب میشه؟

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا