2777
2789

عاقا یه پسره تو محل کارمه همیشه وقتی از دور رد میشم مستقیم زیرنظرم داره با بعضی آقایون از همون اول که اونجا مشغول شدم معاشرت در حد نرمال دارم

ولی با این آقاپسر چون ارتباط کاری خیلی کمی دارم معاشرتی هم ندارم ولی بعد از چهارپنج ماه که گذشت دیدم بارها شده هر وقت منو میبینه خیلی ناگهانی جلوم سبز میشه و یه سلامی و احوالپرسی ای میکنه منم تا بوده زیاد تحویل نگرفتمو با اینکه خیلی کووووتاه یا خیلی شل وارفته جوابشو میدادم بازم همین برنامه هست ...

حالا جالب تر اینکه من رفتارای نرمالش با همکاراش رو دیدم اونقدر سنگین و .. نیس ولی وقتی با هم روبرو میشیم خیلی چهره نجیب و سر ب زیر و باکلاس و محترمی رو میگیره که فکر نمیکنی این ادم میتونه یه ادم دیگه باشه ... ایا منظوری داره ؟! یا من توهم زدم 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشش اومده دیه

فعلا همیجوری باشین تا دستش رو شه

خدافظ✋

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بسلامتی مبارک باشه 

ایشالله به پاهم پیرشین😎نقل بپاشین رو سر عروس دوماد💓یار مبارک یار مبارک باد 💃💃💃💃البته آهنگه رو بلد نبودم 🤧🤭

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

حس ششم خانوما هیچوقت اشتباه نمیکنه

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.