2777
2789

بزرگترین اشتباه زندگیتون چی بوده؟؟؟ 

من خودم اینکه خیلی زود صمیمی میشم با ادما دور ورم و دلسوزی بیش از حد از همشونم ضربه خوردم  بگم خو توماری میشع 

و بهترین اتفاق زندگیتون؟؟؟؟ 

بهترین اتفاق زندگیم بدنیا اومدن دخترمممممم مهرسا خانم و  ازدواج با شوهرم

و بزرکترین ترس زندگیتون؟؟

من از دست دادن عزیزام 

نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه :)

اشتباه من نبود اما خب ب پای من شکست 

همون شد تحول بزرگ زندگیم دیگ 

ترسی ندارم چون رد کردم همه ترسارو 

بنظرم ترس مانع 

ترس نهایت از دست دادنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگترین اشتباه زندگیمو نمیتونم بگم خیلی بد بوده به نظرم 

بهترین اتفاق زندگیمم همین که پدرو مادرو خوارم سالمن بعد از کرونایی که گرفتن 

بزرگ ترین ترسم اینه که یه روزی من باشم ولی پدرم یا مادرم یا خواهرم نباشن وحشت دارم از اون روز

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..

بزرگترین اشتباه زندگیم زندگیم مجموعه ای از اشتباهات است نمیدونم کدوم بزرگترینه ولی میتونم بگم گفتن ی سری چیزا به ع

اشتباه خیلی بزرگی بود .

بهترین اتفاق زندگی ؟ روزی که فهمیدم فقط من نیستم که اونطوریم و قابل حله و ی راهی هست .

بزرگترین ترس زندگیم ؟ قبل از انجام ی سری کارها و زمانی که هنوز ی سری چیزهارو ثابت نکردم بمیرم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم