2777
2789
عنوان

بیاین عکس شوهرامونو بزاریم😂اول خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 134 پست

این منم تنها🤷‍

اینم شوهر ایندمو اون عفریته ک نمیره تا بیاد منو بگیره💑

انشالله یکی دوسال دیگ💑💔💔💔💔

بعد من وهمسر جان👰🤴❤

بعد پنج سال من🤰

بعد دوازده سال ما👨‍👩‍👧‍👦

و بعد صد سال باز من👻💀

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو پروفته

😅😅❤️😅

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ملت دارن از ش‌هراشون عکس میدن داری با من بحث مثز میکنی😂تباه

😢😢😢گفتم ما که نداریم حداقل بیام موزهارو بگیرم از تو جلو عید هست بخورم کیف کنم توت فرنگی هم قرار هست بدی 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
😢😢😢گفتم ما که نداریم حداقل بیام موزهارو بگیرم از تو جلو عید هست بخورم کیف کنم توت فرنگی هم قرار ه ...

بی نصیب موندی از جفتش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

👀

هوو امبر هرد😅

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
بی نصیب موندی از جفتش

😢😢😢😢خب موزهارو بده چی میشه اخه

حداقل یکیشو الان بده بخورم نفسم دیگه نمیاد اونقدر دویدم🏃‍♀️🏃‍♀️

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟