2777
2789

۳۴سالمه وقتی میخندم دور چشمام بدجور چروک میشه خواستم بوتاکس کنم ولی میترستم اگر یه وقت نخوام تمدیدش کنم چروک پوستم بیشتر شه...خلاصه میترسم پوستم عادت کنه میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید ممنونم.

پوست از بوتاکس چروکش بیشتر نمیشه ولی چون وقتی بوتاکس میره یه دفعه میبینی به نظر اینطور میاد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم درسته... من خودم متوجه شدم ک بعد بوتاکس پوستم افتاده تر شده و چروک دور چشمم بیشتر... ولی چ ...

منم از اینش میترسم..چندجا خوندم میگن بوتاکس در واقع از بروز چروکهای جدید پیشگیری میکنه..ولی بعضی ها هم مثل شما میگن که پوست بهش عادت میکنه نمیدونم چکار کنم

ممنون..شما بعد از تمدید نکردنش پوستتون بدتر نشد؟

نه عزیز

چون بعد تزریق خیلی صاف میشه و بعدش دوباره برمیگرده کم کم فکر میکنی که افتاده شده 

مثل خانمایی که رنگ میذارن چند بار پشت هم ی بار که نمیذارن فکر میکنن موهاشون سفید شده 

عکس بگیر قبلش از خودت مقایسه کن 

عضلاتو از کار میندازه هیچ ربطی به افتادگی نداره 

نه عزیز چون بعد تزریق خیلی صاف میشه و بعدش دوباره برمیگرده کم کم فکر میکنی که افتاده شده  مثل ...

ممنون خیالم راحتتر شد..فقط در مورد مارکش من قصد تزریق مسپورت دارم نظرتون چیه

ممنون از پاسختون با عرض معذرت شما بوتاکس میکنید اگر اره چندوقته؟

دوستان یه سوال دیگه دارم کسی در مورد کلینیک اوا بیوتی تو سهروردی شنیده..یا اینکه توی محدوده ونک کلینیک یا مطب خوبی رو میشناسید بهم معرفی کنید

ممنون خیالم راحتتر شد..فقط در مورد مارکش من قصد تزریق مسپورت دارم نظرتون چیه

مسپورت ایرانیه بد نیست کانادایی بهتره البته تو این شرایط نمیدونم میشه اصلشو گیر اورد یا نه پیش دکتر مطمین برو 

مسپورت ایرانیه بد نیست کانادایی بهتره البته تو این شرایط نمیدونم میشه اصلشو گیر اورد یا نه پیش دکتر ...

ممنون عزیزم..مشکل اینه که نمیدونم کجا برم..خودم محدوده ی ونک هستم