2777
2789
عنوان

وزن جنین

99 بازدید | 15 پست

سلام من آخر نفهمیدم دیابت بارداری باعث کم شدن وزن جنین میشه یا زیاد شدنش ؟؟؟کسی اطلاع داره منم در جریان بزاره .من الان 35 هفته و 4 روزم وزن دخترم 2400 گرمه به نظرتون کمه؟جفتمم مشکلی نداشته تو سونوی داپلر فشار خونم ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان جایی خوندم باعث میشه وزنش کم بشه شک کردم 😊وگرنه همه جا خونده بودم تپلی میکنه

اره کسایی که دیابت بالا دارن بچه شون تا ۵ کیلو میرسه

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...

باعث زیادشدن وزن جنین میشه،ولی یکی ازآشناهامون دیابت داشت خیلی اذیت شد بیچاره خیلی باید کم غذامیخورد همش ناراحت بود میگفت گرسنم میشه نمیتونم طاقت بیارم بچه شم ریز بود نمیدونم چطوره

باعث زیادشدن وزن جنین میشه،ولی یکی ازآشناهامون دیابت داشت خیلی اذیت شد بیچاره خیلی باید کم غذامیخورد ...

واسه کسایی که دیابتشون رو کنترل نمیکنن و رژیم نمیگیرن پس بچه درشت میشه 

واسه کسایی که دیابتشون رو کنترل نمیکنن و رژیم نمیگیرن پس بچه درشت میشه 

نه باید رعایت کنند وگرنه بچه دچارخفگی میشه خطرناکه....حالا من بارداریم به شدت شیرینی خامه ای میخوردم شوهرم همش میگفت ممکنه بعداززایمانم دیابت بارداری بگیری😑😑حالا همکارش بهش گفته بود🤧😒

نه باید رعایت کنند وگرنه بچه دچارخفگی میشه خطرناکه....حالا من بارداریم به شدت شیرینی خامه ای میخوردم ...

واااای من 8 ماهه لب به شیرینی نزدم میترسم قندم بالا بره منتظرم زایمان کنم خودمو خفه کنم😁😁😁