2777
2789

سلام خانوم قشنگا..خانوم خوشگلای نی نی سایتی..

بچه ها من میخوام مدادچشم بخرم .چشمم حساسه .به عنوان خط چشم میخوام نه برای داخل چشم..واسه روی پلک بالاوپایین استفاده میکنم..تا الان خیلی مداد خریدم ولی انگارجنس پوست پلکم جوریه ک پس میده چون مثلا خواهرم ارزونترین مداد روهم میکشه تکون نمیخوره ولی من نه..تاالان لانکوم داشتم بازنسبت ب بقیه بهتربود ازترکیه یکی ازخواهرام برام آورده بودولی بازعالی عالی نبود.والبته تموم شده دیگه.الان دارم تحقیق میکنم..کسی تاحالامداد چشم ضد آب فوق‌العاده مشکی Original مارک بِل رو داشته؟ به عنوان خطچشم پس نمیده ؟ریزش نداره؟چشم رو نمیسوزونه؟لطفا اگ تجربه استفادشو داریدراهنماییم کنید واگ مدادی توهمین رِنج قیمت (بیشتراز۵۰ت نباشه)داشتید یادارید که عالیه وراضی هستید بهم معرفی کنید اولویتم ضدآب وپخش نشدنه ومشکی بودن..راستی نوک این مدل مدادبِل خط رو پهن نمیکشه؟اگ تونستم عکسشم میفرستم.لطفا راهنماییم کنید.مدادای خوبتون رو معرفی کنید...کلی مرسی

🙏🙏🙏

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..

چرا خط چشم نمیگیری گلم؟بهتر از مداده که

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خط چشم نمیگیری گلم؟بهتر از مداده که

خط چشمم استفاده میکنم کلا همیشه خط چشم استفاده میکنم ولی برای زیرچشمم مدادمیکشم همیشه چون خط چشم زیرچشم پخش میشه ونوع پلاستیکشم مژه هامو میکنه کلی مݫه هامو سرخط چشم پلاستیکی ازدست دادم ..الانم ک همش خونه ام فقط گوشه چشمم مدادمیکشم ولی برای مراسم خط چشم میزنم ..مداد کنارخط چشم برام واجبه عزیزم..

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..