تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا اصلا بیرون نمی ریم .باورتون نمیشه تو این ۱ سال ۱۰ بار هم بیرون نرفتیم انقدر از کرونا می ترسیم ...
ببین عزیزم یه چیز بهت می گم ردخور نداره نمی دونم این مدت چقدر اسم داروی امام کاظم به گوشت خورده هم برای پیشگیری هم درمان عالیه اینجا سرچ کن نظرات رو درباره تاثیر این دارو......ببین من قبلا خیلی استرس کرونا داشتم وخیلی ضدعفونی واینا .......ازوقتی که هر۱۰ شب یه بار این دارو روبرای پیشگیری می خوریم ودربرخوردبافردمبتلا نگرفتیم دیگه کاملا اعتمادپیدا کردم واسترس ندارم البته اگه احساس می کنی کرونا داری خدای نکرده هرشب بخور تابهبودی کامل.......۱قاشق چایخوری بدون آب وتایکی دوساعت بعدش هیچی نخور یعنی هم جنبه پیشگیری داره درحدواکسن وهم جنبه درمان......نتیجه ش روبعدا می بینی