2777
2789
عنوان

چرا اینجا ادمها اینطورین

79 بازدید | 17 پست

تاپیک کسی که به کمک احتیاج داره نمیرن  اما اگه بگی مادر شوهرم پشت چشمش رو برا پشه ها نازک کرده حتما به من کنایه زده تا چندروز توی تاپیکهای پربازدید دیده میشه😕 کاش بچه ها برن سراغ درس و مشقشون و سایت محلی برای همفکری و کمک به همدیگه بشه

من سوال دارم درمورد بچه نه سالم نمیدونم از کی کمک بگیرم اینجا هم پر کاراگاه و بچه های دبستانی که فقط برا لودگی و مسخره بازی میریزن توی تاپیکها

خب جانم مشکلتون چیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی منم بااینکه مدرسه ای ها یا اقایون هستن مشکل دارم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
به عنوان مثال خود من.. میگم آقا من شوهر میخوام کسی به دادم نمیرسه

اینجا خودشان هم بزور شوهر گیر اوردن🤣

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

بیچاره بچه ها و آقایون آخر هر مسئله ای کاسه کوزه ها سر این دو دسته میشکنه😂بچه ها طفلی کاری ندارن ب مادرشوهر خواهر شوهر نهایتا چندتا تاپیک درس و فانتزی و دوس پسر میزنن😂

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

عزیزم‌ من ب عنوان یک ایرانی ی چیزی میگم ولی اگه کسی ریخت سرم کمکم کن.عزیزم هر کسی نیاز ب یک پارتنر داره ولی ب نظر من چقد خوبه مثل کشورای خارجی قبل اینکه ازدواج کرد با پارتنر با همون تعهد فقط خوش گذروند و لذت برد بعدش اگه خواست کسی ازدواج کنه با پارتنرش.من نظرم اینه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یکی دارم ۳ سال و ۸ ماهشه یکی هم هس ۱ سال و ۸ ماهشه هرکدوم نظرته بگو😂

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
میشه گزارش بزنی تاپیک آخرمو لطفااا 

زدم