2777
2789
عنوان

بنظرتون برمیگرده ؟میاد سراغم؟

55 بازدید | 10 پست

عشق چندین سالمو رفتم بهش ابزار علاقه کردم باهم دوست شدیم خیلی خوب بود باهام فقط همیشه باید انگار من برم سمتش هفته پیش دوبار زنگ زدم ج نداد پیامم دادم دیگه ندادم تا پریشب که تازه طلبکار بود اخر سر گف بابامن بیمارستان بودم منم گفتم یباره بابای دوستت فوت میکنه یبار خودت میفتی بیمارستان . که گف بیشتر از این ازت انتظار ندارم خدافظ رفت. 

هربار غیب میشه چن روز نیس منم اعصابم خورد شد دیگه کاتیم الان

نظرتون؟؟

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡

کات فور اور. چطور میتونی بدی پیشنهاد دوستی بدی تا این حد به شخصیت خودت بی احترامی.......

تشون و که زندگی من و خراب کردن تو 19سالگی مطلقه شاید چند وقتی رو .روزای سختی رو بگذرونم ولی من هنوز جوونم. شروع میکنم از نو یادم میره رفتی تووووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواد برگرده هم  برا اینه دوباره اذیتت کنه چون میدونه تو دوسش داری انقد ک رفتی بهش گفتی بنظرم کات کنی بهتره ببخشیدا نظر منه ی تجربه بد دارم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

ببین بیخیالش شو پسرا هیچ وقت مستقیما نمیگن دختر بره  مگه اینکه طرف خیلی عوضی باشه خصوصا اینکه تو بهش اعتراف کردی با این حرفاش و کاراش میخواد کاری کنه خودت بری این تجربه منه  

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
اگر تنها باشن نیاز به همصحبت داشته باشه حتما برمیگرده

یعنی فقط برا ی هم صحبتی برگرده این دوسش داره اون فقط برا رفع تنهاییش برگرده!!!!!!!!!

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
خب دختر خانم متوجه رابطه یک طرفه نیستن و متاسفانه دوست دارن همین رابطه ادامه بده و ازش سواستفاده بش ...

اره راس میگین  رابطه ی طرفه میشه سواستفاده حتی کمترینش سواستفاده احساسی هس.منم گفتم  کات کنه