2777
2789
عنوان

بیایید عیدی میدن

1152 بازدید | 140 پست

دوستان امشب تولد جواد الائمه دردانه اقا امام رضاست هر کس مشکل داره وحاجت داره از اقا امام رضا عیدیشو بخواد به جون خودم هیچ کس دست خالی بر نمیگرده 

منم دعا کنید

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

یک ختم مجرب میخوام توسل مجرب مریصم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

دعا کنین برام ب اون حاجتی ک ت دلمه تا اخر سال جدید برسم ممنونم برا تک تکتون صلوات میفرستم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک ختم مجرب میخوام توسل مجرب مریصم

امشب از اقا شفای کامل بخواه با دل شکسته بورو در خونشون امیدوار برمیگردی دست پر انشالله راستی یا جواد الائمه ادرکنی امشب زیادبگو

دعا کنین برام ب اون حاجتی ک ت دلمه تا اخر سال جدید برسم ممنونم برا تک تکتون صلوات میفرستم

برات از ته دل از اقا رسیدن به حاجتتو طلب میکنم انشالله حاجت روا خواهر

برات از ته دل از اقا رسیدن به حاجتتو طلب میکنم انشالله حاجت روا خواهر

خیلییی ممنونم از دعای قشنگت ک ارامش داد بهم

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

منم دعا کنین ب عشقم برسم و خوشبخت شم

ان شاءالله  حاحت روا بشین🌹

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
تنها بر اورنده دعا الله است و بس.......... ازخدابخوایین

بله از خدا میخواهیم ولی ما معصوم نیستیم وگناه کاریم ائمه را شفیع قرار میدیم تا خداوند به واسطه اونها حاجت مارو بده

برا منم دعا کن با نوشته هات دارم گریه میکنم

دعا کن سال دیگه این موقع بچم بغلم باشه

خواهش میکنم دلم پر میکشه برای بچه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

تو اقوام دو نفر مشکل زنتکی دارن برام دعا کنین نی نیم سالم باشه

خدایا امیدم فقط ی خودته 😪😪😪😪

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶