2777
2789
عنوان

یعنی دیگه باردار نیستم

330 بازدید | 42 پست

روز ۱۲ آی یو آیم.۳روز دیگه موعدمه.از الان درد پریودیم شروع شده.یعنی دیگه تموم😭😭😭😭😭😭😭😭خسته م دیگه خسته م از بس خودمو قوی نشون دادم.دیگه بسمه شد ۲سال

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون موقع رو تخت بعد آی یو آی گریه م گرف ب خدا التماس کردم کمکم کنه یهو صدای اذان پخش شد.چقد دل بستم ب تک تک کلمات اذان...گفتم دیگه خدا واسم همه چیو جفت و جور کرد

عزیزم امشب شبه عزیزیه برای دلت امن یجیب میخونم😔😔😔

شوهرم شیفته خونه مامانمم.دلم میخواد بشینم زار بزنم نمیشخ

وخدایی که در این نزدیکیست..ِِفقط دلت که سوخت نیمه شب ازش بخداه....

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوهرم شیفته خونه مامانمم.دلم میخواد بشینم زار بزنم نمیشخ

عزیزم دلم خون شد برات😭😭خدارو قسم میدم به این ماه عزیز خدا این ماه ناامیدت نکنه...من خودمم منتظرم و حالتو بااعماق وجودم درک میکنم

همون موقع رو تخت بعد آی یو آی گریه م گرف ب خدا التماس کردم کمکم کنه یهو صدای اذان پخش شد.چقد دل بستم ...

علائم بارداری و پری مثل همه 

توکل به خدا انشاالله بارداری 

برای منم دعاکن ۱۰ سال شد😢

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
منم حامله م چند روز مونده به پریم درد پری داشتم ولی نشدم امیدت به خدا باشه برات دعامیکنم

از دوسال هروز چندبار گفتن انشالله انشالله خسته شدم ولی انشالله باشم منم

عزیزم دلم خون شد برات😭😭خدارو قسم میدم به این ماه عزیز خدا این ماه ناامیدت نکنه...من خودمم منتظرم و ...

مرسی گلم خدا ب هرکی که آرزوی مادرشدن داره کمک کنه.هیچوقت نمیدونستم ب این حال دچار میشم