2777
2789

سلام سلام

آقا من میخام روز مرد واسه شوهرم ی رستوران میز رزرو کنم و میز رو هم حساب کنم

بعد بهش اس بدم که با دوتا از رفقای صمیمیش که به لطف حضور من خیلی ندیدشون تازگیا برن ناهار بخورن

ی رستوران که شیشلیک داشته باشه یکم حال بدم بهش😂

اگر که طرقبه شاندیز باشه که عالیه

من خودم چندتا سراغ داشتم زنگ زدم گفتن رزرو قبول نمیکنن

شما جایی میشناسید ک شیشلیک خوب داشته باشه 

رزرو هم قبول کنه؟

مرسی ممنون

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p

والا سمت شاندیز طرقبه که نمیدونم ولی رستوران احسان عالیه . یه رستوران هم تو کوهسنگی روبروی بیمارستان قائم هست اسمش مهر شاندیزه شیشلکش خوشمزه ست خداییش 

میرقصانم زندگی را به سازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینوسا عااااالیه عالی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

برادران کریم خوبه 

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤