طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 عنوان بچه هااا من میخوام درس بخونم واسه خودم کسی بشم☹️ 147 بازدید | 17 پست کارشناسی کتابداری دارمنمیدونم چی بخونم ک بشه کسی شد واسه خودمنمیخام یه زن خانه دار بمونم نه که بد باشه نه ولی من هیچوقت نمیتونم با رضایت زن خانه دار باشم 😢😢😢 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون 1399/12/03 | 19:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خر_شرک عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3739 منم دوس دارم شاعل بشم آخه من یه خره تنهای شهرم باهمه کس هم قهره قهرم روز و شبم هم پر درده تو کنج این جنگلم آاااااا
jkmedulce عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 795 خب به چی علاقه داری برو دنبالش من دوست دارم تو کتابفروشی کار کنم 🙃 𝚂𝙷𝙰𝙳𝙾𝚆
mahta08 عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 4656 تو این رشته کار هست!؟ در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
0zoha0 عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 31055 اول اینکه بشین رشته ها رو نگاه کن ببین چی دوست داریبعدم باید تا دکترا بری تا برای خودت کسی بشی اینو بدون حتما و مدام دنبال تحقیق و مقاله باشی و تلاس کنی
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 مغز کامپیوتر داری؟ برو کامپیوتر.خیلی ایندش خوب نه علاقه دارم خیلی زیاد ولی مخشو ندارم بخصوص ک خیلی از این رشته دیدم ک دوسش ندارن قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 اول اینکه بشین رشته ها رو نگاه کن ببین چی دوست داریبعدم باید تا دکترا بری تا برای خودت کسی بشی اینو ... عاشق مقاله نویسی و تحقیقم قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
parahour عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 573 عالیه من اطلاع زیادی ندارم ولی با همین مدرک هم برای کتابداری تو کتابخونه ها می پذیرنتون احتمالا شغل جذابیم هست😋😍 ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید 🤣🤣🤣🥰
گل_گندم854 عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 5961 تو بعضی سایت ها هم مقاله نویس میخوان انلاین میتونی کار کنی
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 تو کتابخونه یا کتاب فروشی کار کن تو کتابخونه مشغول بودم ولی تو مصاحبه با نامردی تمام چند نفر نامربوط به رشته و شغل رو استخدام کردن و من ک سابقه چندین و چندساله داشتم رو انداختن بیرون😔 عشق و علاقه م کتابخونس ولی خب... قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 عالیه من اطلاع زیادی ندارم ولی با همین مدرک هم برای کتابداری تو کتابخونه ها می پذیرنتون احتما ... شغلش عااالیه شاغل بودم من دیوونه وار عاشقشم ولی بی محبتی کردن در حقم 💔 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 تو این رشته کار هست!؟ نه زیاد قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون