2777
2789
من تعریف سامسونگ گرند 2 رو شنیدم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. همیشه اینکه کی چی داره و راضیه یا نه معیاری برای خریدتون نباشه! شما ببینید چیا براتون مهمه و از روی اون دنبال گوشی ایده آلتون بگردید. شاید یکی برای دوربین مهم باشه. شاید یکی به باطری گوشی که زود شارژ خالی نکنه، شاید یکی به صدای گوشی یکی به ظاهرش یکی به نمایشگرش و حتی کسی به برندش اهمیت بده و این جزء معیار های شما ممکنه باشه یا نباشه. به هر حال من کلی رو عرض میکنم: زیر 300 و اندروید هستند: سامسونگ Galaxy Ace S5830 اچ تی سی Desire 200 هواوی Ascend Y300 ................................. زیر 500 بهترین گزینه سامسونگ I8200 Galaxy S III mini VE هواوی Ascend Y600 .................................. زیر 600 بهترین گزینه ال جی Optimus L7 II Dual P715 اچ تی سی Desire 516 هواوی Honor 3C .................................... زیر 700 تومن بهترین گزینه سامسونگ I9100 Galaxy S II اچ تی سی Desire 616 هواوی Honor 3C ..................................... زیر 800 تومن بهترین گزینه ال جی G Pro Lite سامسونگ Galaxy Grand I9082 اچ تی سی Desire 616 سونی Xperia C ............................ زیر 900 بهترین گزینه ال جی G2 mini سامسونگ Galaxy Grand 2 سونی Xperia C ............................. زیر 900 تا یک میلیون و خورده ای سونی Xperia Z اچ تی سی Desire 816 سامسونگ Galaxy Mega 5.8 I9150 ************************************ موفق باشید.
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
قطعا همین 616 از همه بهتره. شخصا هم بودم همین رو میگرفتم. بله 8 هسته ای یا اوکتال هم بهش میگن. چیزی کم نداره که فردا حسرتش رو بخورید! و اینکه قیمتشم حدود 750 هست و خیلی عالیه. اگه تهران تشریف دارید از نمایندگی رسمی مایکروتل در خ جردن میتونید تهیه کنید.
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...