2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این مبلا چیه بنظرتون چه رنگی قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 35 پست
با طوسی یا فیلی و یا زردچوبه ای ست کن

آره میگن طوسیو خردلی یا طوسیو صورتی میگن اینا بهم میان

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گرون میشن ولی اینام قشنگه یه رنگ بگیر زود چرک نشه ما مبلامون صفیده همش لک میشه 

من گلیم فرشام کرم روشنن دخترم پدرمو در اورده سالی 4 بار میشورم شون. دیگه رنگ روشن توبه کردم روشن

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖