2777
2789

من این علائم رو از بارداری تا حالا دارم کسی نمیدونه مشکل قلبی یا ریه یا عصبی ه؟ 

البته بجز سرد و بیحس شدن دست و پام . و طی بارداری فقط پاهام بیقرار میشن و حالا فقط دست و پای راستم سرد و بیقرار و بیحس  میشن و نمیتونم کاری باهاشون انجام بدم و صبح ها ورم داشت دست راستم از بارداری تا حالا بعد دوساله ☹😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا بگید اگه چیزی میدونید و یا اینکه باید دکتر متخصص اعصاب برم یا قلب و عروق یا متخصص ریه ؟ متخصص ...

متخصص قلب و عروق بری بیشتر مشکلاتت حله

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭
خب چرا نرفتی دکتر گلم؟

یک ساله که به خاطر ترس از کرونا و قبل اون هم حس افسردگی داشتم و دنبال بچه داری 

از بس که دکتر رفته بودم و همشون پولکی بودن و آخر سر هم خوب نشدم ، دیگه از دکتر خوشم نمیاد ولی حالا خیلی اذیتم

درد و سنگینی قفسه سینه  و درد بین دوکتف و ضربان نامنظم همه از قلب هس..یه نوار قلب بده.

طی بارداری دادم هم اکو هم نوار قلب و مسکلی نبود و گفتن از اضطرابه ! ولی بهد دو سال الان هم دارم این مشکلات رو

طی بارداری دادم هم اکو هم نوار قلب و مسکلی نبود و گفتن از اضطرابه ! ولی بهد دو سال الان هم دارم این ...

اگه عصبی و اضطرابه که برو روانپزشک...اکو هم که سالم بوده..

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭