2777
2789
عنوان

😍عکس😍 لطفا نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی هم خوبه

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
مرسی گلم .

سلامت باشی

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
فقط دومی یکم فرق داره

عزیزم اولی پیچ و تاب داره .دومی وسطش یه کوچولو مث تخم مرغ داره سومی مدل کوزه وسطش هست من از نزدیک دیدم .من و شوهرم گفتیم اولی ولی مادر همسرم اصرار به دومی و سومی داشت .تازه اولی هم اون گرداشو گفتم کریستال بزنه .حالا به نظر شما کدوم قشنگتره؟؟

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.
تازه اون فلزی روشم کریستال میشه شیکتر میشه مرسی از نظرت  .منو همسرمم همینو انتخاب کردیم

اره من خیلی ریزبین هستم، اولی واقعا شیکه مبارکت باشه پیشاپیش عزیزم ان شاالله شادی باشه سلامتی باشه واستون همیشه😍🙏

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اره من خیلی ریزبین هستم، اولی واقعا شیکه مبارکت باشه پیشاپیش عزیزم ان شاالله شادی باشه سلامتی باشه و ...

فدات شم مرسی از نظرت .میخوام نظر سنجی رو نشون مادر همسرم بدم آخه خیلی حساس شده میگه اولی زشته 

فدات شم مرسی از نظرت .میخوام نظر سنجی رو نشون مادر همسرم بدم آخه خیلی حساس شده میگه اولی زشته 

اره خوب کاری میکنی، ولی عزیزم خودت و همسرت برا خونتون تصمیم بگیرید، نشی عزیزدلم😍🌹💗

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اره خوب کاری میکنی، ولی عزیزم خودت و همسرت برا خونتون تصمیم بگیرید، نشی عزیزدلم😍🌹💗

گلم حق با شماست ولی خونه ی مادر شوهرمه که ما میخوایم بشینیم .

گلم حق با شماست ولی خونه ی مادر شوهرمه که ما میخوایم بشینیم .

اهان پس در اون صورت حق با شماست....ببخشید نیت من فضوای نبود، عذر میخوام عزیزدلم🙏🌹😍💗