2777
2789
از کجا پیدا کردی
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پیشرفته بوده رفته دکتر قبلا روشهای دیگه ای بود
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
اصلا نمیخوام ب همه نسبت بدم و جبهه نگیرید ولی توی ترک ها باب تره!!!!!
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
بینهایت جالب بود ممنون بعد از چند ساعت یک دل سیر خندیدم
دیپلمه از بیروت چه جالب البته به نظرم این گواهی برای دهه سی روشنفکری حساب میشه چون اون موقع همه چی به خون ربط داشت حالا شاید این ماما مثلا میتونسته بگه پرده از چه نوعی هست و خون هست یا نه شنیدم ااگه خون نمی اومد یه کاسه ماست میریختن رو سر عروس میفرستادن خونه ی باباش البته ممکنه ممکنه این گواهی مساله ی قضایی هم داشته باشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
یا حضرت رقیه... من پسر مو از خودت گرفتم و خودتم مواظبش باش.. که سالم باشه. که صالح باشه. که برام بمونه...که دیگه حسرت به دل نمونم..  خدایا گل زندگی مو خودت واسم حفظش کن. راستی..تو بهشت مواظب دخترمم باش..