2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 38 پست
سلام عزیزم. بله رفتم انومالی خداروشکر سالم بود تک تک مهره هاشو چک کرد. شما هم اگه فولیک اسید مرتب می ...

من فولیک اسیدهامو تقریبا هرروز خوردم حالا شاید یکی دوروز نخورده باشم . ان تی خیلی خوب بود جوابش و ریسک هاش همه پایین بود .

سر دخترم که الان یکسالو نیمه هست ریسک مادر ۱به ۲۷ بود و عدد الفام ۴۸ بود البته اون ازمایش کواد مارکر بود ولی اینجا دکترم فقط الفافیتوپروتیین تنها نوشت .

چهارشنبه جوابشو گرفتم در به در شدم چون پنجشنبه و جمعه هم تعطیل بود و تا فردا دقیقا میرم تو هجده هفته ... میخوام برم انومالی ۲۸ بهم وقت داده ولی میخوام اگ بشه فردا برم ۱۷ هفته و ۱ روز ... دعا کن برم مشکلی نباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فولیک اسیدهامو تقریبا هرروز خوردم حالا شاید یکی دوروز نخورده باشم . ان تی خیلی خوب بود جوابش و ری ...

نگران نباش این الفا رو از خون خودمون میگیرن که خیلی چیزای دیگه روش تاثیر داره. منم با.پریودی هفده هفته رفتم انومالی. با سن سونو ان تی هجده بودم ولی دکترم میکه کلا ان تیت انگار خطا داره همه چیو بیشتر زده ازاین ببعد باهمون سن پریودی برو. استرس این دوران خیلی کشندس من که پیرشدم واقعا اما اگر میدونستم که این ازمایش اونقدام مهم نیس تااین حد خودمو عذاب نمیدادم. اگه سونوگرافت قبول میکنه زودتر از هجده هفته برو. ولی قبلش بهش بگو ریسک الفام بالا شده

نگران نباش این الفا رو از خون خودمون میگیرن که خیلی چیزای دیگه روش تاثیر داره. منم با.پریودی هفده هف ...

من تو یه مقاله خوندم ک اگر جفت پایین باشه و خونریزی از پشت جفت داشته باشیم امکان اینکه الفا  بیشتری وارد خون بشه و نتیجه بالاباشه زیاده خداکنه مال منم سالم باشه

انشاالله که سالمه. رفتی انومالی حتما بیا خبر بده

سلام عزیزم من امروز رفتم انومالی همه رو چک کرد هیچ مشکلی نبود خداروشکر گفت چون خیلی زوداومدی نوزده هفته هم باز سونو رو تکرار کن ک بزرگتر و درشت تر شده باشه ولی چیزی از اختلال ntd مشاهده نکرد

سلام عزیزم من امروز رفتم انومالی همه رو چک کرد هیچ مشکلی نبود خداروشکر گفت چون خیلی زوداومدی نوزده ه ...

وای خداروشکر خیلی خوشحال شدم.خدا حفظش کنه واست.راستی طول  استخوان ران و بازو چقد بود؟ هفده هفته و.یکروز بودی درسته؟